..За и Против газовите уредби...
- ivanbaby
- Автомобил:
- Двигател:
..За и Против газовите уредби...
Колеги на скоро се сдобих с едно KR че на газ, и направо косата ми побеля. И в тоя ред на мисли мисля другата седмига да махна газоват. Че въпросат ми беше за или против газта, и дали ще лапа много на бензин при нормално шофиране. Благодарско предварително за съветите Ви. 

- ivanbaby
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ..За и Против газовите уредби...
проблема е че така я купих и ся смених изпарител, газ. клапан, плочка и колата се прави проблеми и маи ще се пренудя да я сваля че косата ми побеля трудно пали и пали няма оправия 

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
TiL написа:Ми попринцип съм против, но ако се слага съм за автономен ГИ а не обикновенна газова
Съгласен съм с колегата, според мен има доста хора, които да кажат да я махаш, защото КР не бил за газ, но ако сегашната е ГИ, според мен е по-добре да я погледне някой добър майстор и да каже дали си заслужава инвестицията по оправянето на проблемите. Все пак каквото и да си говорим си е индивидуален въпроса с карането на газ - всмисъл дали ще е в града или предимно извънградско и с оглед на това ще видиш дали ще ти е по-изгодно. Аз примерно не бих зареждал на 2.15 лв/литър, но това е мое мнение. Поздрави!

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Влез в раздела за гжазови и чети. По принцип повечето хора сме против газта като гориво, обаче икономията в парите е... Относо паленето - нали знаеш, че се пали на бензин и кат озагрее се пуск ана газ? Освен това ако си пълна инжекция най-добре е с газов инжекцион, който, както знаем, е около 1000 лв. Всъщност ти като имаш газова може и по-малко да ти егне.
- ivanbaby
- Автомобил:
- Двигател:
a иначе колеги да ви попитам при нормално каране колко може да гори на бензих примерно 120 изван града и в града без да я мачкам 

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
TiL написа: автономен ГИ а не обикновенна газова
Привет, как работи тази система? Откъде се получават необходимите електр. сигнали?

Откъм пари газовата има смисъл дори и при последните повишения на газта. Откъм проблеми - аз доста време се ослишвах и чак наскоро си сложих ГИ. Засега (4-5хил.км) не е имало съществени проблеми, но все си мисля, че поначало сгреших, че не взех дизел. Най-големият плюс на газовата е, че нямам никакви притеснения да не остана без гориво - преди все докарвах нещата до светеща лампа на бензина и се чудех кога ще ми излезе късмета да закъсам.
- plamenpet81
- Автомобил: Vento
- Двигател: ABS
Колега.Аз съм против газовите уредби.Даже вече и против дизелите почнах да ставам.Карам само на бензин.Зависи колко се кара една кола и най вече колко хиляди въртиш на година.Аз на мойто Венто не му правя повече от 10-12хил.И съм много доволен от него.Всичко зависи от задкормилното устройство.Без значение дали караш на газ,бензин или нафта.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Не ми е ясно защо се пускат теми,които са дъвкани,дъвкани та чак предъвкани
viewtopic.php?f=22&t=200210&start=195
viewtopic.php?f=22&t=200210&start=195
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
TiL написа: Ако си заинтересован мога да разпитам техниците за цени и време за монтаж.
Ами питай ги за подробностите, откъде ще вземеш времената за ГИ? Един път дюзите са механични, втори път пикаят всичките заедно.То KR има някаква електроника колкото да му управлява аванса и ограничителя за обороти

В момента караме с най-скъпата и най-мръсната газ,незнам до кога ще ги търпиме!
А отностно разхода,на мене от 2 мес. насам ми се вдигна разхода с 2л./100км.
Карам октавия 1.8 125к.20V преди градско-14,извън градско-10,вчера смених изпарител(стария беше "лайна"),иначе съм с обикновенно "ловато" и така ще я карам!
А отностно разхода,на мене от 2 мес. насам ми се вдигна разхода с 2л./100км.
Карам октавия 1.8 125к.20V преди градско-14,извън градско-10,вчера смених изпарител(стария беше "лайна"),иначе съм с обикновенно "ловато" и така ще я карам!
- ivanbaby
- Автомобил:
- Двигател:
защо бе колега всеки си изказва мнение в случия в моя помощ 

- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
TiL написа:Ми попринцип съм против, но ако се слага съм за автономен ГИ а не обикновенна газова
на тоя мотор си не си обикновенна и това е ГИ няма как...пак възраждате теми без край и смисъл.Автора - закарай я на някой свестен кадърен човек който разбира не който се занимава само с газови уредби това нищо не означава.После ще се кефиш на газта.колкото и да е и цената винаги ще си на далавера по много параграфи.За да си против трябва да не целиш икономия никаква, а повечето хора които плюят по алтернативните горива нямат никакво понятие за какво спорят и според чутото от селските рейсъри си мислят че като карат само на бензин нямало да навредят на колите си...
Върни се в “Автогазови уредби”