Въпрос за М-тел
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос за М-тел
Ходих на сайта им, но не намерих такова инфо - интересува ме дали мога от абонаментна програма да си прехвърля картата на Прима? Целта ми е да си сменя оператора, а картата да я оставя на гласова поща.
От 9 години съм им клиент и мисля, че прекалиха. За последните 10 месеца ги хващам за 3-ти път в надписване на сметките (едното беше особено фрапиращо - 6 лв. на минута). Като напиша жалба, няма проблем - връщат ми парите, но ми омръзна да си играем на криеница. Последния месец са ми сложили повече от 4 часа wap - той не е скъп ( 9 стотинки май беше), но не е там въпроса - могат поне да не ме лъжат така нагло.
От 9 години съм им клиент и мисля, че прекалиха. За последните 10 месеца ги хващам за 3-ти път в надписване на сметките (едното беше особено фрапиращо - 6 лв. на минута). Като напиша жалба, няма проблем - връщат ми парите, но ми омръзна да си играем на криеница. Последния месец са ми сложили повече от 4 часа wap - той не е скъп ( 9 стотинки май беше), но не е там въпроса - могат поне да не ме лъжат така нагло.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ооо а за това дали лъжат
Грашнов беше жив още даже години преди това на един РД с приятели един се понапи - сис админ тогава беше в Мобилтел , та сподели че си имали спец отдел дето само с това се занимавал да надписва сметки ....имало си програмка дето надипля секунди и минутки оторе ....ще ги фанеш никога и да тръгнеш да се оплаваш - как ще докажеш , че ти си прав ? Един френд си направи експеримент - извади си картата и я заключи в сейф за 2 месеца - ми пак си получи разпечатка със сметка тогава отиде и се отказа официално от тях . Каза че щял да им направи проблем - да заключат картата при следовател или прокурор и след това да погнат мошенниците ама какво стана не знам.....

Грашнов беше жив още даже години преди това на един РД с приятели един се понапи - сис админ тогава беше в Мобилтел , та сподели че си имали спец отдел дето само с това се занимавал да надписва сметки ....имало си програмка дето надипля секунди и минутки оторе ....ще ги фанеш никога и да тръгнеш да се оплаваш - как ще докажеш , че ти си прав ? Един френд си направи експеримент - извади си картата и я заключи в сейф за 2 месеца - ми пак си получи разпечатка със сметка тогава отиде и се отказа официално от тях . Каза че щял да им направи проблем - да заключат картата при следовател или прокурор и след това да погнат мошенниците ама какво стана не знам.....
Последна промяна от One на Вто 04 юли 2006 14:18, променено общо 1 път.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Kozunak написа:santo_trafficante написа:е доста си изтърпял:)аз ги хванах в крачка още преди 2год:)а ги ползвах още бяха Цитрон..много лъжат
с разпечатките ли ги следите?
не имах 2 корпоративни карти на мое име и нещо много дебели сметки почнаха да идват.плащам сметката и вадя едната карта без да има един изходящ от нея за 1месец и идва на тоя номер сметка 70кинта а картата даже не е била и в телефон

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
CellNet ™ написа:И аз съм горял от Мтел по същата система с надписването![]()
но има едно нещо че отърване нема.
Като смените оператора какво - другите ще Ви лъжат по малко и ще Ви предлагат по некачествени услуги,
а също така че каквото и ще да правят Глобул и Вивател,
ще си останат винаги по назад от Мтел
голем праз като са по на зад бе бате:)ич не ми е зор да гледам ТВ или 3G, номера е да се говори тънкалайка и да не ментат:)
- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз по принцип плащам през e-pay и не гледам фактурата, понеже пристига при нашите. Но баща ми ги гледа и току ми звънне да каже "Взели са ти 2 пъти такса за 1 и същи месец" ....
иначе ей това съм си харесал:
http://globul.bg/bg/postpaid.05.html?posm=5
Обадих се на *88 - Може
иначе ей това съм си харесал:
Обадих се на *88 - Може
Последна промяна от luciuz на Вто 04 юли 2006 14:36, променено общо 1 път.
- Roberta
- Официален говорител
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
luciuz написа:иначе ей това съм си харесал:
Няма да сбъркаш с Глобул Смарт, аз съм на тази програма и съм страшно доволна

Върни се в “ОФФ-Топик - други”