От къде да си намеря такъв защото конусен немога да сложа защото дебито-метъра ми е в/у кутията:( и още там некакви неща имам и посто ако махна кутията ще си прецакам колата...а панелния спортен филтер никъде го няма...
P.S. кутията на филтера...
От къде мога да си намеря панелен спортен филтер?
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Наскоро писах на ИМПАС за 2е мотор какви филтри препоръчват , защото и аз съм с такъв мотор и виж какво ми отговориха:
Дано да съм помогнал с нещо
Zdraveite,
za Va6ata kola ima slednite varianti:
panelen filtur, na mqstoto na stariq, tzena 164lv.
kit za vgrajdane ot 240lv.
Apolo sistema, s izolatziq ot topliq vuzduh, tzena 300lv.
Universalen konusen filtur, tzena 139lv.
Pozdravi
Дано да съм помогнал с нещо

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
много големи изтребители са в Импас....баси филтрите баси чудото.аз съм с J&R от gas купуван преди това карах с некво менте за 30 кинта а по-преди карах с КиН от импас сички конус.е като изключим ментето който беше сух и се замърсяваше яко от другите два разлика не виждам а единия е с 40 лева по евтин.незнам.не си заслужава според мен.
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
аз имам конусен-днес го прах и като го разгледах-утре подлежи на ОПЕРАЦИЯ-ще го разпоря и ще го направя панелен-ще му добавя гумено уплътнение от стар-нормален-филтър.И хоп-направо в оригиналната су кутия-вече спртен-панелен/от конусен/.Утре се заемам-вечерта ще пиша дали е ок или съм се прецакал сам.
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
SMEL написа:аз имам конусен-днес го прах и като го разгледах-утре подлежи на ОПЕРАЦИЯ-ще го разпоря и ще го направя панелен-ще му добавя гумено уплътнение от стар-нормален-филтър.И хоп-направо в оригиналната су кутия-вече спртен-панелен/от конусен/.Утре се заемам-вечерта ще пиша дали е ок или съм се прецакал сам.
бъзикаш ли се