Възможна ли е манипулация в нет покера?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Възможна ли е манипулация в нет покера?
Като играеш срещу още трима например, има ли начин така да се манипулира играта, че някой от другите да ми вижда картите или съответно аз да виждам на другите. Какви са пролуките в Интернет покера 

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Възможна ли е манипулация в нет покера?
намери програмиста, писал кода. но имай впредвид, че професионалните сайтове си имат екипи, които тестват системата и всякакви пролуки вероятно са отдавна запушени.
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Не, аз не искам да го правя, само питам възможно ли е.
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Не може според мене, има хиляди кадърни хакери по света, до сега вече да се е чуло някой сайт да изгори.
Може да имаш приятел/и на същата маса и да го играете комбина, като си говорите през Скайп.
Може да имаш приятел/и на същата маса и да го играете комбина, като си говорите през Скайп.
Някой да вижда твоите карти-не,но има други начини,които естествено не може да се докажат.Когато примерно аз съм създал програмата то е логично тя да работи както аз искам.Може да прозвучи налудничево ,но в един от най-големите покер сайтове има поставени хора,които обират около 50-60 % от големите печалби,пример-100 човека правим вход от 20$ за турнир.Един от тях си е техен човек, който взима едно от първите 3 места...затова спрях да играя онлайн 

- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
break само не ми казвай, че това го мислиш сериозно. Големи покер зали печелят предостатъчно от рейк и такси. Ама пре-пре-предостатъчно. Да не мислиш, че за някакви 20$ ще си рискуват репутацията. На ден печелят милиони само от такси. Никой няма да седне да се занимава с моите и твоите 20, 30 или 100$ ако щеш. Нали се сещаш, че ако се разчуе такова нещо за дадена зала това ще бъде краят й. Пък и най-малкото ще изгонят редовните си играчи А както казах никой няма да рискува милиони $, за да спечели няколко хиляди (примерно). Конспирации винаги ще има. Аз не вярвам. Не си първият нито последния, който ще твърди подобно нещо. Ако искаш ще ти дам линк към една в един покер форум, където е обяснено за "нагласения" покер софтуер 

нека всеки сам си решава.И да мисля го сериозно ,и не само го мисля.Не става въпрос за 20-30$ колега ,турнир от около 2000 човека с около 20$ вход -награден фонд 4000$ колко взима мислиш да речем втория?Ами турнири с 50-100$ вход?Да съгласен съм че печелят ужасно много от входове и т.н. ,но и данъците които плащат не са малки.Няма значение,едно е ясно,че има манипулации ,какви точно никой ,никога няма да може да докаже 

- Re5Pec7
а така сега
на турнир 100$ таксата е 10$. Приемаме, че турнира е ограничен за 2000 човека. Това са 20 000$ само от такси САМО от 1 турнир. Нали се сещаш, че няма да тръгнат да рискуват тия 20 000$ за тоя турнир да си ги докарат до 25 000$ като прецакат някой ... мислете трезво. Искаш ли линк към темата в другия форум?
на турнир 100$ таксата е 10$. Приемаме, че турнира е ограничен за 2000 човека. Това са 20 000$ само от такси САМО от 1 турнир. Нали се сещаш, че няма да тръгнат да рискуват тия 20 000$ за тоя турнир да си ги докарат до 25 000$ като прецакат някой ... мислете трезво. Искаш ли линк към темата в другия форум?
Re5Pec7 написа:а така сега
Те не рискуват-те го правят без проблем ,защото са СИГУРНИ,че няма как някой да ги хване в измама.Така-твоя пример 2000 играча,110$ за вход в турнира,от които такса 10 и 100 за наградния фонд,20 000 печелят от такса,НО тук вече наградния фонд е 200000$ прието е ,че победителя взима около15%,втория около10-12%.И какво излиза ,че не 25 000 както казваш ти а минимум 40-50000$ има разлика.И като за последно искам да ти кажа,че има истина в това което пиша,не те задължавам да ми вярваш

- Re5Pec7
А тебе какво започна да те кара да мислиш така? Няколко ситуации в които си загубил с по-силни карти с/у по-слаби? Или си чул отнякъде? Колко турнира си изиграл, че си стигнал до това заключение? Аз докато не видя черно на бяло не вярвам. А и пак казвам тия не са българи, че да мамят за жълти стотинки ... печелят си предоволно от такси.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей Брейк
по цял ден се заниамвам с такива пичове като теб-много сте досадни
ужас
Това че не можете да играете не значи че софта е манипулиран-много сте ми интересни честно
реве кат малко дете
който го е страх от мечки....какво прави
Роси никога няма да рискуват такова нещо,както каза колегата достатъчно се печели от рейк и фий-дори някой сайтове предлагат и рейк бек
Водке тва с подсказването е до време,и после влизаш и ти излиза голям поп ъп
Your account was been suspended for collusion
и гориш.Вервай ми-инфо от първа ръка-набавям поп ъпите
безплатни са и после джиткаш само с виртуални парички
Сайтовете са с абсолютно един и същи лиценз,както и нъмбър дженерейтър само се сменя скина.Повечето софтове са лиценз на Плейтек
Скоро си лафих с един доста голям играч на покер-биг шарк,и сподели че начина е -опит,големи топки и да има леффф

Това че не можете да играете не значи че софта е манипулиран-много сте ми интересни честно

Роси никога няма да рискуват такова нещо,както каза колегата достатъчно се печели от рейк и фий-дори някой сайтове предлагат и рейк бек

Водке тва с подсказването е до време,и после влизаш и ти излиза голям поп ъп

Сайтовете са с абсолютно един и същи лиценз,както и нъмбър дженерейтър само се сменя скина.Повечето софтове са лиценз на Плейтек

Скоро си лафих с един доста голям играч на покер-биг шарк,и сподели че начина е -опит,големи топки и да има леффф

Последна промяна от Matematiks на Пет 19 ное 2010 22:46, променено общо 3 пъти.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
не е възможно
ПП: Роси, намери начина бате, 2 незаключени теми ..

ПП: Роси, намери начина бате, 2 незаключени теми ..

Matematiks написа:Здравей Брейкпо цял ден се заниамвам с такива пичове като теб-много сте досадни
ужас
![]()
Това че не можете да играете не значи че софта е манипулиран-много сте ми интересни честнореве кат малко дете
![]()
Роси никога няма да рискуват такова нещо,както каза колегата достатъчно се печели от рейк и фий-дори някой сайтове предлагат и рейк бек![]()
Водке тва с подсказването е до време,и после влизаш и ти излиза голям поп ъпYour account was been suspended for collusion
и гориш.Вервай ми-инфо от първа ръка-набавям поп ъпите
безплатни са
Не ме познаваш дори,а вече и квалификации взе да раздаваш.Някой кара ли те да се занимаваш с мен?Още в началото написах,че не искам да убеждавам някой в нещо,което не може да се докаже.Но както аз не мога да докажа че мамят,така и ти не можеш да докажеш ,че Не мамят.Нещо адвокат им се явяваш май,здраве да е.Спирам да пиша по темата.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
не брато-бачкам в покер сайт
и сигурно знам.Пред Мен са акаунтите.Никога не съм попадал на Бот или нещо подобно,играчите са ми пред очите винаги
Познавам доста като теб за сметка на това,имам непрекъснато такива пациенти които се жалват,мога да разследвам какво ти е дало,колко си заложил,с кого си си чатил всичко дори и % от нъмбър дженерейтъра.Когато е имало такива случай-отсрещният за които ти твърдиш че е техен човек е бил дори с истински акаунт,със адрес,телефон и изпратена лична и кредитна карта така че знам че грешиш

Познавам доста като теб за сметка на това,имам непрекъснато такива пациенти които се жалват,мога да разследвам какво ти е дало,колко си заложил,с кого си си чатил всичко дори и % от нъмбър дженерейтъра.Когато е имало такива случай-отсрещният за които ти твърдиш че е техен човек е бил дори с истински акаунт,със адрес,телефон и изпратена лична и кредитна карта така че знам че грешиш

Последна промяна от Matematiks на Пет 19 ное 2010 22:53, променено общо 1 път.
- Re5Pec7
Когато човек загуби (в случая пари на покер) търси причината навсякъде другаде, но не и в себе си. И естествено, няма кой да изкараш виновен, затова софтуера нагласен. Ако играта ти е перфектна и губиш едва тогава може да твърдиш нещо подобно. А с тези ти изказвания далеч съм от мисълта, че играта ти е на добро ниво.
А и ние няма какво да доказваме. Нали знаеш "невинен до доказване на противното". Докажи, че софт-а им е нагласен, че да можем ние да те оборим. Ако извадката ти е от 100-200 турнира, само да ти кажа, че е крайно недостатъчно. И аз спирам да пиша по темата, защото наистина няма смисъл.
А и ние няма какво да доказваме. Нали знаеш "невинен до доказване на противното". Докажи, че софт-а им е нагласен, че да можем ние да те оборим. Ако извадката ти е от 100-200 турнира, само да ти кажа, че е крайно недостатъчно. И аз спирам да пиша по темата, защото наистина няма смисъл.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”