къси на Б5.5 - РЕШЕНО
-
- Автомобил:
- Двигател:
къси на Б5.5 - РЕШЕНО
Здр случаино преди половин час разбрах че не ми светят късите тъи като я карам повечето през светлата час на деня и несам забелязал но както и да е:) Въпросът ми е дали е (наи-вероятно) предпазил и ако е тои как да стигна до кокретния или е ключа ,но таблото си свети и като превключа на дълги светят (колата е с десен волан ако е от зна4ение това)
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: къси на Б5.5
като отвориш шофьорската врата, огледай капака, който затваря таблото странично. по ръба му, в долната част има един прорез, между капака и таблото. там влиза ключа от колата точно. вкарай ключа и го завърти. това ще повдигне капака от таблото. захвани го с пръсти и го махни. под него са бушоните. на гърба на капака трябва да има щипка и "пищов" кой бушон за какво се отнася.
аз по скоро предполагам че не са бушони, а крушки. щом я караш само през деня не си разбрал кога е изгоряла едната, а сега, като и другата е пръднала-вече си разбрал...
аз по скоро предполагам че не са бушони, а крушки. щом я караш само през деня не си разбрал кога е изгоряла едната, а сега, като и другата е пръднала-вече си разбрал...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: къси на Б5.5
Благодаря ти колега започнах първо от крушките и се оказа че са те ! Благодаря ти мн .