Въпрос за М-тел
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
системата за отчитане на Мтел е калпава и лъже!не е единичен случай това!клиентите си го казват сами.колко фирми избягаха към Глобул?? а колко абонира Вивател? хората си дават разговори без пари от 3 карти нагоре?а мтел колко абоната иска за корпоративен с разговори без пари в групата, аа?айде няма нужда да ми ги хвалите, казах по нагоре, че съм ги ползвал от когато бяха Цитрон и да не ви казвам колко пара струваше карта тогава.изложиха се много....аа и мтел ако не раздава като подкупи тел на корпоративните, тези който отговарят за подписването на договора дали ще има толкова пациенти:)ама хората пискат че ги клатят:)
Последна промяна от santo_trafficante на Вто 04 юли 2006 16:04, променено общо 1 път.
Ама какво ми говорите все за Грашнов бе хора, лека му пръст на човека(беше голям пич), това е било преди сума ти време когато Мобилтел бяха единствените, а едва ли си имал телефон тогава, та се връщаш толкова назад, но както и да е.
И специално за 88 годишния синхронизатор, виж сега господинчо, колко е тъпо да си мислиш, че далаверата става от надпипсване на сметки. Друга е далаверата, ама няма нужда да ви отварям очите, докато има говеда ще има и пастири.
И специално за 88 годишния синхронизатор, виж сега господинчо, колко е тъпо да си мислиш, че далаверата става от надпипсване на сметки. Друга е далаверата, ама няма нужда да ви отварям очите, докато има говеда ще има и пастири.

santo_trafficante написа:системата за отчитане на Мтел е калпава и лъже!не е единичен случай това!клиентите си го казват сами.колко фирми избягаха към Глобул?? а колко абонира Вивател? хората си дават разговори без пари от 3 карти нагоре?а мтел колко абоната иска за корпоративен с разговори без пари в групата, аа?айде няма нужда да ми ги хвалите, казах по нагоре, че съм ги ползвал от когато бяха Цитрон и да не ви казвам колко пара струваше карта тогава.изложиха се много....аа и мтел ако не раздава като подкупи тел на корпоративните, тези който отговарят за подписването на договора дали ще има толкова пациенти:)ама хората пискат че ги клатят:)
Бате нека да ти кажа нещо, М тел никога не е бил цитрон, все едно сега да кажеш, че са STK. Просто такива бяха сим картите. Сега най-новите са STK.
ауди80 написа: Ама какво ми говорите все за Грашнов бе хора,
за съжаление аз телефон имам още от времето когато картите бяха по над 200 лв, примера с грашнов беше за това какво най -малко би направила ментел за да не се разчуе що за стока са
а за далавереата - на 3 милиона абоната да им сложиш един лев само отгоре колко прави ей така от няма нищо?????
аз мога да се аргументирам - ти продължаваш да ни заливаш с простотия
ай най умни на света бе
- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
ауди80 написа:Ама какво ми говорите все за Грашнов бе хора, лека му пръст на човека(беше голям пич), това е било преди сума ти време когато Мобилтел бяха единствените, а едва ли си имал телефон тогава, та се връщаш толкова назад, но както и да е.
Е заради такива смешници като теб, сме на това дередже

- GTivan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
One написа:на един приятел преди година, ментел му баха спрели телефоните на фирмата уж за наплатени сметки , след като им вдигна скандал и обеща да ги пише по вестниците, лично Грашнов му се обади да се извини и му каза , че от този ден нататък телефоните на фирмта му за безплатни - и така беше .....
Много ми е странно как лично му се е обадил Грашнов преди една година. Сигурно вече имаме покритие и на ония свят:D Извинявай но като пишеш такива неща как да ти повярвам.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
кокато Краси Стойчев беше собственник бате една карта имах подарък и една си купих за 450усд сещаш ли се:)и после продаде фирмата на Грашновауди80 написа:santo_trafficante написа:системата за отчитане на Мтел е калпава и лъже!не е единичен случай това!клиентите си го казват сами.колко фирми избягаха към Глобул?? а колко абонира Вивател? хората си дават разговори без пари от 3 карти нагоре?а мтел колко абоната иска за корпоративен с разговори без пари в групата, аа?айде няма нужда да ми ги хвалите, казах по нагоре, че съм ги ползвал от когато бяха Цитрон и да не ви казвам колко пара струваше карта тогава.изложиха се много....аа и мтел ако не раздава като подкупи тел на корпоративните, тези който отговарят за подписването на договора дали ще има толкова пациенти:)ама хората пискат че ги клатят:)
Бате нека да ти кажа нещо, М тел никога не е бил цитрон, все едно сега да кажеш, че са STK. Просто такива бяха сим картите. Сега най-новите са STK.

Последна промяна от santo_trafficante на Вто 04 юли 2006 16:26, променено общо 2 пъти.
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
ауди80 написа:Kozunak написа:наричате клиентите си ГОВЕДА?!ок.достатъчно беше.няма нужда вече от друг коментар от твоя страна.избистри сички съмнения.
сички... Всички мнения. Не бъди толкова тесногръд и да приемаш всичко буквално като някое 12 годишно. Чети малко и между редовете.
моля те не ме учи как да пиша.нито е момента нито си човека.за друго говорихме.казваш ми да чета между редовете а ти се хващаш за обеззвучена фонема в предисловие!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”