Кариера в LR(Health & Beauty Systems)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
assd
Автомобил:
Двигател:

Re: Кариера в LR(Health & Beauty Systems)

Мнениеот assd » Нед 13 юни 2010 16:03

тва са пълни глупости. не знам кой им вярва на тия тъпотии, схема стара като света, даже май схема на понци се казваше по името на някой си мошеник Понци дето я измислил. тая схема е печеливша само докато има все повече нови и нови будали, които да се връзват по веригата. до един момент когато никой повее не се хване, и парите отиват при тоя най горе, а другите духат щото най-често "печалбата" трябва да се реинвестира за да се запази тенденцията на нарастване (поне при тия пей ту клик системи за гледане на реклами)
имаше ги тия вариации в сайтове с реклама да цъкаш из нета и да набиваш пари, много се хванаха и накрая се осраха. в интернет има пари много, ама не се печелят така. та сигурно и в козметиката има пари, ама не се печелят по толкова лесни начини да вербуваш 100 човека и да лежиш на сейшелските острови и да прибираш лудите пари :lol:

иначе успех на зарибилите се :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 19 ное 2010 12:11

Ха-ха, много ми е интересно от тази разносна търговия как печели държавата. Внасят се разни кутийки в багажници на коли, няма данъци, не се внася ДДС в хазната, да не говорим за касови бележки и някаква отчетност. Цялата работа е сива икономика, да не кажа черен бизнес, уж се печели добре, а 1 ст. дори не е отчетена като доход на лицето "Х". И защо държавата и данъчните не разровят малко тези структури да излязат на светло, та да охладнеят тия страсти за бърза печалба? :beat_butt2

varna
Автомобил: mazda 323 f 2003g.
Двигател:

Мнениеот varna » Пет 19 ное 2010 12:27

Тук не сте прави, че сътрудниците на ЛР са в сивия сектор. Майка ми е такъв сътрудник и прави фирма, за да може да си взема бонусите- мисля, че след като се наджвърли някакъв праг на парите се налагало и се плащат данъци. Преди месец на майка ми и дадоха новото поло- доста впечатлен останах, въпреки че е почти голо откъм екстри, добре че има климатик поне. Като казвам дадоха в момента и плащат половината лизинг и ако качи точките щели да поемат целия. Докато не видях колата ми беше доста съмнителна тая работа, но сега съм доста впечатлен, за съжаление не съм от типа хора които да се занимава с това. Както беше казано по-рано трябва да умееш да говориш и убеждаваш хората.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 19 ное 2010 12:45

varna написа:Тук не сте прави, че сътрудниците на ЛР са в сивия сектор. Майка ми е такъв сътрудник и прави фирма, за да може да си взема бонусите- мисля, че след като се наджвърли някакъв праг на парите се налагало и се плащат данъци. Преди месец на майка ми и дадоха новото поло- доста впечатлен останах, въпреки че е почти голо откъм екстри, добре че има климатик поне. Като казвам дадоха в момента и плащат половината лизинг и ако качи точките щели да поемат целия. Докато не видях колата ми беше доста съмнителна тая работа, но сега съм доста впечатлен, за съжаление не съм от типа хора които да се занимава с това. Както беше казано по-рано трябва да умееш да говориш и убеждаваш хората.

Питай майка ти за всички продадени боклуци, преди да се наложи да и се превеждат пари през фирмата, дали е платила и една стотинка данък? :012:

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 19 ное 2010 12:45

varna написа:Тук не сте прави, че сътрудниците на ЛР са в сивия сектор. Майка ми е такъв сътрудник и прави фирма, за да може да си взема бонусите- мисля, че след като се наджвърли някакъв праг на парите се налагало и се плащат данъци.

Майка ти има ли касов апарат да регистрира направените продажби на физически лица? А да си чувал за плосък данък 10%? Което означава, че и 1лв. да имаш печалба, дължиш 10ст. на хазната.

Потребителски аватар
Plehi
Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
Двигател:

Мнениеот Plehi » Пет 19 ное 2010 20:29

К`во се захапахте ве :idea: Всеки печели както може и както си иска.Няма един , който да играе по правилата.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пет 19 ное 2010 21:48

Plehi написа:К`во се захапахте ве :idea: Всеки печели както може и както си иска.Няма един , който да играе по правилата.

Аз играя по правилата.Ама правилата са мои mhihi
Не знаех че още се хващат на тази измама,дава ли били поло,ох блажени са вярващите :063:

Потребителски аватар
Plehi
Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
Двигател:

Мнениеот Plehi » Пет 19 ное 2010 21:54

enigma79 написа:
Plehi написа:К`во се захапахте ве :idea: Всеки печели както може и както си иска.Няма един , който да играе по правилата.

Аз играя по правилата.Ама правилата са мои mhihi
Не знаех че още се хващат на тази измама,дава ли били поло,ох блажени са вярващите :063:

Не ве принципно не е чак толкова скрито-покрито.И аз взех такова поло , но ми се отвори по-добра възможност за бизнес и този го приключих.Колата дадох на човек от групата , който се занимава активно.
Все пак има няколко малки уловки де

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 19 ное 2010 22:07

Plehi написа:Все пак има няколко малки уловки де

Мдааа, винаги уловките са написани с тай-дребните букви, за да не ги забележиш при четенето. :012:
А далаверата трябва да се набива в очите от километър. Така е като гледам направена една брошура на Виваком, дето дават безплатен телефон при сключване на двугодишен договор. :beat_butt2

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пет 19 ное 2010 22:10

Plehi написа:Не ве принципно не е чак толкова скрито-покрито.И аз взех такова поло , но ми се отвори по-добра възможност за бизнес и този го приключих.Колата дадох на човек от групата , който се занимава активно.
Все пак има няколко малки уловки де

Малки-имаш предвид, че са написани с дребен шрифт ли ?
При точно тази пирамида има уловки,които се различават и от геостанционарна орбита mhihi

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 19 ное 2010 22:27

icoico написа: При точно тази пирамида има уловки,които се различават и от геостанционарна орбита mhihi

Като прочетох това ми стана ясно какво имаш предвид. mhihi

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Съб 20 ное 2010 18:22

Повод за размисъл на сътрудниците:
Отворете сайта на ЛР(ъъъ....първо, разбира се,свалете розовите очила :wink: )
Къде се говори за лечебни свойства:

...От векове Алое Вера се смята за "чудотворно" лечебно растение...
...Някои от компонентите (напр. полизахаридите), се считат за най-добрите био-стимулиращи фактори, които съществуват в природата...
...по този начин може да подкрепи общата устойчивост на организма и да балансира нашия метаболизъм...
...има редица болести, за които се счита, че алоето лекува или спомага за превенцията им...

...алое вера може да помогне за храносмилането...

На това му викат йезуитщина, в случая по-скоро византийщина mhihi
А къде в системата се вмествате вие? Ами някъде тук:
Въпреки извършването на строг контрол на съдържанието на сайта ние не поемаме никаква отговорност за външните линкове. За съдържанието им отговорност носят лицата, които ги разпространяват.
:welcomee :applause: :012: :stll think: :idea:

varna
Автомобил: mazda 323 f 2003g.
Двигател:

Мнениеот varna » Съб 20 ное 2010 22:37

Добре ме захапахте :mrgreen: не съм тръгнал да рекламирам или да защитавам тази фирма, казвам какво съм видял - чисто ново поло, добри доходи, касов апарат.
Относно продуктите да пробвал съм ги някои ми подействаха други не. Има уловки и грешна информация със сигурност, например че са натурални :deal който прочете състава ще види, че не е така.

smolenvil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smolenvil » Пет 17 дек 2010 19:00

...

Последна промяна от Vlad777 на Пон 20 дек 2010 8:47, променено общо 1 път.
Причина: Рекламите - в платения раздел

d1daka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот d1daka » Вто 28 дек 2010 15:03

Маика ми се занимава с тази фирма.А като видях цените..И аз съм на мнението на колегата писал по-горе.Някои помагат други не! Бащата го болеше зъб и пиеше някъква гадост от тези и му мина а за другите незнам. А много базикахме маиками за тоя "LR". mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”