Проблем с Инжекторите.-ЗА КЛЮЧ!!!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
dimitar_85
Автомобил: VW Passat B5.5
Двигател: AWX 2004g

Мнениеот dimitar_85 » Вто 14 окт 2008 9:30

Вчера ходих пак при майстора да ми разясни мако нещата.значи те отвъртаха всеки болт на дозатора докато колата работеше на бензин .от всеки болт бликаше бензин с изключение на този който съм оградил на снимката по горе.той е за 3-ти цилиндър.дефакто още от там не отива бензин към дюзата.вчера ходих до една морга и намерих такъв дозатор от Ауди също 1.8 механична инжекция.самоче ми искат 100лв.за него.при първа възможност когато имам парите ще го взема за да видим какво ще стане.майтора ми даде почти 100% гаранция че е от там.след като направя това нещо ще кажа какво е станало за да се знае и ако нещо да помогне на друг колега.Само че незнам дали в този раздел трябва да се пише разрешаването на проблема в сучай че вече темата я няма.

За сега благодаря на всички който дадоха мнение по въпроса! :wink:

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Мнениеот Жоро Делчев » Вто 14 окт 2008 14:30

Хубаво е да се пише за начина по който е разрешен проблема защото така ще се помогне и на други колеги в бъдеще(като мен mhihi ),темата си остава в раздела и не се трие,просто отива на по заден план.

Потребителски аватар
dimitar_85

Мнениеот dimitar_85 » Вто 14 окт 2008 18:16

ОК!веднага щом успея да разреша проблема ще пиша разрешението.надявам се да е скоро,но не гарантирам :oops:

Потребителски аватар
dimitar_85

Re: Проблем с Инжекторите.-ЗА КЛЮЧ!!!

Мнениеот dimitar_85 » Нед 21 ное 2010 12:04

доста късно пиша решенеито но бях забравил за темата mhihi
та смених дебитомера заедно с разпределителя на горивото,подобри се малко работата но пак не беше както трябва.След това отидох на Елком и там ми регулираха предварението на делкото и чак тогава нещата си дойдоха почти на мястото.сега си върви доста по добре на бензин.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”