За сега благодаря на всички който дадоха мнение по въпроса!
Проблем с Инжекторите.-ЗА КЛЮЧ!!!
- dimitar_85
- Автомобил: VW Passat B5.5
- Двигател: AWX 2004g
Вчера ходих пак при майстора да ми разясни мако нещата.значи те отвъртаха всеки болт на дозатора докато колата работеше на бензин .от всеки болт бликаше бензин с изключение на този който съм оградил на снимката по горе.той е за 3-ти цилиндър.дефакто още от там не отива бензин към дюзата.вчера ходих до една морга и намерих такъв дозатор от Ауди също 1.8 механична инжекция.самоче ми искат 100лв.за него.при първа възможност когато имам парите ще го взема за да видим какво ще стане.майтора ми даде почти 100% гаранция че е от там.след като направя това нещо ще кажа какво е станало за да се знае и ако нещо да помогне на друг колега.Само че незнам дали в този раздел трябва да се пише разрешаването на проблема в сучай че вече темата я няма.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- dimitar_85
- dimitar_85
Re: Проблем с Инжекторите.-ЗА КЛЮЧ!!!
доста късно пиша решенеито но бях забравил за темата
та смених дебитомера заедно с разпределителя на горивото,подобри се малко работата но пак не беше както трябва.След това отидох на Елком и там ми регулираха предварението на делкото и чак тогава нещата си дойдоха почти на мястото.сега си върви доста по добре на бензин.
та смених дебитомера заедно с разпределителя на горивото,подобри се малко работата но пак не беше както трябва.След това отидох на Елком и там ми регулираха предварението на делкото и чак тогава нещата си дойдоха почти на мястото.сега си върви доста по добре на бензин.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”