Проблем с километража на Поло 99г. 1.0
-
v_marinoff
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с километража на Поло 99г. 1.0
Здравейте, вчера установих че километража ми показва скоростта с около 20км./ч. повече, като това стана съвсем внезапно, без да съм сменял гуми и тем подобни. Някой знае ли от какво може да е и как да го оправя, че е много дразнещо?
- darksidezoo
- Автомобил: Polo Movie 1.1
- Двигател: HZ 1987
- Контакти:
Re: Проблем с километража на Поло 99г. 1.0
Аз имам същия проблем от известно време на по старо Руло ...
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Lev Andropov: [annoyed] Components. American components, Russian Components, ALL MADE IN TAIWAN!
проверете датчиците!
проверете датчиците!
-
v_marinoff
- Автомобил:
- Двигател:
Установих още нещо, че на изгасена кола и без да е на контакт стрелката на километража ми показва 20км/час. Някой има ли виждане по проблема?
v_marinoff написа:Установих още нещо, че на изгасена кола и без да е на контакт стрелката на километража ми показва 20км/час. Някой има ли виждане по проблема?
Колега, измъкни буксите и остави без токове таблото за малко и после го включи отново. Би трябвало да се оправи. Имам го тоз проблем и си мисля, че имам калпава връзка някъде и като овлажнее започват проблемите. За жалост още не съм открил проблема. На външен вид всичко е ОК, но уви... не е.
Колега след като колата не е на контакт и стрелката ти все още показва 20 км/ч повече ледователно механиката не стрелката по една или друга причина се изметнала, такова нещо както и понякога се получава клатене на стрелката нагоре надолу са в следствие на рязък удър, силен трус (от гадните дупки) и подобни.
Незнам дали ги настройват но най-добре е да се замени с нов километраж или ако е възможно само да смени механиката на стрелката!
Незнам дали ги настройват но най-добре е да се замени с нов километраж или ако е възможно само да смени механиката на стрелката!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”