Веднага ти давам и друг пример. Тук пред нас разкопахме за водопровод. Е там вече дупката се запълни доста "по-бързо". За половин година. Щото се плаща в общината еди колко си на квадрат.

Айде сега кажи ми другия път как да ида пак доброволно да си плащам за нещо. Дето плащам вече толкова години наред и не могат две дупки 40 на 40 сантиметра да запълнят цяла година?

Естествено, че ще гледам вече да каширам каквото мога за себе си. Като виждам, че нищо не се променя с толкова години даване. Да не съм луд да им ги дам на тях за банкети, самолети и хеликоптери да си фъркат отгоре, пък аз да си трошим колата по "главните" им пътища всеки ден? Пък и да си плащам за това удоволствие като поп. Да не броим пък гръцките коли дето плащат седмични винетки колко приходи има от тях. И карат като индианци тука. Не знаят къде се намират по тия здробени пътища. Та накрая да ми викат немало пари за две дупки. Пък вие взехте, че им повярвахте даже. Айде нема нужда. Не ядем колците с доматите, нито падаме от марс в България.