Здравейте предстои ми закупуване на пръв автомобил след няколко месеца.Изискванията ми към кола са:да е здрава,не мн скъпа поддръжка,да е красива,с не много екстри,пъргава,да не гори много и общо взето това.Цена до която сам се ограничил е 2,500лв.
За сега сам си харесал Хонда сивик 1.5 5та ген.Какво бихте ме посаветвали и какво е вашето мнение за сивика.

Купуване на кола.
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Re: Купуване на кола.
Май ще е най-добре тука да видиш http://forums.hondabg.com/index.php?act=home
Успех с покупката и дано да попаднеш на читава кола!
Успех с покупката и дано да попаднеш на читава кола!
Eternal написа:Здравейте предстои ми закупуване на пръв автомобил след няколко месеца.Изискванията ми към кола са:да е здрава,не мн скъпа поддръжка,да е красива,с не много екстри,пъргава,да не гори много и общо взето това.Цена до която сам се ограничил е 2,500лв.
За сега сам си харесал Хонда сивик 1.5 5та ген.Какво бихте ме посаветвали и какво е вашето мнение за сивика.

P.S.Личното ми мнение за този модел е, че е много здрав автомобил, много мислен с изключение на горните минуси.Предвид тънката тенекия-един сериозен оглед за ръжда не би бил излишен.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Голф 3 ГТ 1.8 моно ако намериш читав, мисля че е идеален вариант за тези пари.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси за точния отговор.Колебая се между 1.5 16в или 1.5 ВТИ.Коя бихте ми препоръча ли?
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Eternal написа:Мерси за точния отговор.Колебая се между 1.5 16в или 1.5 ВТИ.Коя бихте ми препоръча ли?
За тези пари това е най-добрия избор сякаш... въпреки че гние яко, но ако не ти пука тва е колата. обезателно Д15Б2 - 1,5 моно, това е най-добрия двигател слаган в сивик за мен. Сравнително добре върви, не е еластичен до 3500 оборота, но пък нищо не харчи - макс 1л повече от дизел. Малко е таралеж в гащите щото един спирачен диск е 50-60лв, на Голф 3 е 20-25лв и нещо по-важно: много трудно се хваща някой проблем като се появи по сивика откъде идва точно, япончетата с много малки ръчички са ги сглобявали

-
- Автомобил:
- Двигател:
Доиде ми една мисал в главата.Какво ще кажете за БМВ 318 е36 на газ.мерси за отговора предварително 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Eternal написа:Доиде ми една мисал в главата.Какво ще кажете за БМВ 318 е36 на газ.мерси за отговора предварително

По-добре мини на друга марка!
Колега нямат мотор ВТИ а Ви тек, който е 115 коня и върви на умирачка но като че ли за тебе по-подходящ би бил моното на 90 коня защото се газифицира лесно и евтино, макар че стая цена на газта в момента не си е работа.За БМВ трябва да имаш сериозни пари за поддръжка а и колегат апо-горе ти е казал кой мотор да търсиш за минимум 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
eng написа:Колега нямат мотор ВТИ а Ви тек, който е 115 коня и върви на умирачка но като че ли за тебе по-подходящ би бил моното на 90 коня защото се газифицира лесно и евтино, макар че стая цена на газта в момента не си е работа.За БМВ трябва да имаш сериозни пари за поддръжка а и колегат апо-горе ти е казал кой мотор да търсиш за минимум
1,5 моно 90кс бие 1,5 115кс, доказано много пъти на срещите на хонда фен клуб. Обясняваха ми защо но не помня точно, нещо инжекциона бил много бавен на тоя витек.

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
1.5 115 коня мисля че му викаха икономичния В-тек.Един познат с Хонда 4 генерация 1.4 16V 90 коня с 2 карбуратора цепи такова 115 В-текче 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”