Преди 1 седмица свалях километража да го отворя и да пробвам дали ще станат стрелките от голф 4 , но уви НЕ нестанаха и пак си сложих мойте сглобих го и го сложих на колата отново.И като карам с 40км реална карам с 60 засечена с друга кола. Как мога да го върна пак да показва вярно , а иначе е от 20-260.
И още 1 въпрос как се сваля предна дясна седалка ? Благодаря предварително
Сверка на километраж на голф 3 и още нещо
- golf3gtivr6
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Сверка на километраж на голф 3 и още нещо
Дивашки начин има, но пък е безотказен.Избери си предавка 4та да речем, карай с кръгло число обороти 3000 например и засечи с GPS скоростта.Вдигни колата на крикове, при същите условия, и си играй със стрелката докато покаже вярно.Така бих постъпил аз, за седалката ти не знам абс. нищо
P.S.Естествено можеш да се захванеш и с предавателни числа на скорости и диф, обиколка на гуми и дивотии.Пак ще стигнеш до GPS и крикове
P.S.Естествено можеш да се захванеш и с предавателни числа на скорости и диф, обиколка на гуми и дивотии.Пак ще стигнеш до GPS и крикове

- golf3gtivr6
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
това ми е познат метод , в смисъл няма ли някой по лесен вариант нещо вътре .... абе 1 вид все едно зацепваш ремък някакви белези няма ли стрелка-циферблат
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Тема с белези откривам само тази viewtopic.php?t=102652 за мех.спидометър.
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=103922&start=0 тук е показано как се махат седалките 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”