Русе-Плевен,има ли някои да е минавал скоро
- Persin
- Автомобил:
- Двигател:
Русе-Плевен,има ли някои да е минавал скоро
интересува ме пак през обретеник ли се минава или пътят краи бяла е отворен,и ако не е кога го отварят,благодаря
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Русе-Плевен,има ли някои да е минавал скоро
доколкото знам е отворен от петък вечер
Отворен е. Кръговото вече е готово и мостът е разширен. Минах от там в събота.
- Polo_Cupe
- Автомобил: Голф 2 2броя Ауди А3
- Двигател: Афн и 1з бкц
колега аз днес минах и всичко е ок мн добре са го направили 

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
За съжаление пак има обход , но сигурно ще го пуснат отново .
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=623413
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=623413
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за три дена само 9 катастрофи не съм минавал от там след ремонта и не мога да кажа на какво се дължи
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=623601
Аз на 24.11 се върнах от София и всичко беше точно.Пътят е отворен.
- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998
kvk написа:за три дена само 9 катастрофи не съм минавал от там след ремонта и не мога да кажа на какво се дължи
Дължи се на простотията на някои проектант,да направи кръгово на главен път.

Не съм много съгласен с горното мнение. Смисълът на кръговото на главния път е за убиване на скоростта. Превозните средства, които се движат посока Русе - Плевен да намалят, за да може и тези, които идват от Бяла и селата да могат също да се включат в движението. Смятам, че е добре замислено, но изпълнението на предписанията от страна на шофиорите, както винаги, е индивидуално. За пръв път видях подобно решение (главен път с кръгово) в Косово. На влизане в Прищина на една права отсечка, която е сигурно 15 км., има няколко кръгови, за да не се влиза с 200 и колкото може в града. (Само да поясня, че косоварите имат бая яки коли, което в смесица с балканско-бабаитския манталитет и склонност за заобикаляне на закони и всичо що е правило вероятно създава проблеми за трафика)
- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998
E те добре намалят то се вижда
Колега минавам често от там,за мен проблема е че идващите от Русе имат прекрасна видимост и възможност да намалят. Тези които минават по моста в посока Русе обаче нямат такава и резултата е на лице.Кръговото е буквално на метри след моста.

За идващите от Русе не знам дали могат да намалят, щом казваш, приемам, че е вярно (никога не съм идвал от онази посока просто, затова твоето мнение е по-меродавно, щом редовно минаваш), но мога да коментирам за идващите от моста. Там има едни ограничения от 40 - 50 км., но никога никой не съм видял да ги спазва... там според мен е причината за катоастрофите, а не самото кръгово. Вярвам, че ще се съгласиш с мен. Има и още едно решение (или по-скоро способ) за намаляване на скоростта в този участък, което аз продължавам да вярвам е целта на занятието с кръговото. Това, за което иде реч, е поставянето на полегнали полицаи непосредствено преди моста, няколко двойки на разстояние помежду си.
Смятам,че си съгласен, че ако целта е да се убие скоростта, решението не е чак толкова лошо. Както казах в по-горния си пост, " балканско-бабаитския манталитет и склонност за заобикаляне на закони и всичо що е правило вероятно създава проблеми", а не кръговите, равноправните, контролираните или каквито и да било други кръстовища, кръстопътища, виадукти, надлези, подлези, залези, джулай морниниги и т.н. (последните изброени са с цел да разведря поста, ако се сторят неуместни, ще ги премахна Б.А.)
П.П. Вярвам, че голяма част от катастрофите стават по вина на водачите, които пренебрегват, умаловажават или не забелязват пътните предписания. Чувствително по-малко са случаите с технически неизправности, неблагоприятни метрологични условия и "кофти стечения на обстоятелставата".
Смятам,че си съгласен, че ако целта е да се убие скоростта, решението не е чак толкова лошо. Както казах в по-горния си пост, " балканско-бабаитския манталитет и склонност за заобикаляне на закони и всичо що е правило вероятно създава проблеми", а не кръговите, равноправните, контролираните или каквито и да било други кръстовища, кръстопътища, виадукти, надлези, подлези, залези, джулай морниниги и т.н. (последните изброени са с цел да разведря поста, ако се сторят неуместни, ще ги премахна Б.А.)
П.П. Вярвам, че голяма част от катастрофите стават по вина на водачите, които пренебрегват, умаловажават или не забелязват пътните предписания. Чувствително по-малко са случаите с технически неизправности, неблагоприятни метрологични условия и "кофти стечения на обстоятелставата".
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Днес сутринта беше затворено пак
.
Преди малко се прибрахме , беше отворено .
Ошарено е с мигащи лампи , чудеса
.

Преди малко се прибрахме , беше отворено .
Ошарено е с мигащи лампи , чудеса

-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
DA@KA написа:kvk написа:за три дена само 9 катастрофи не съм минавал от там след ремонта и не мога да кажа на какво се дължи
Дължи се на простотията на някои проектант,да направи кръгово на главен път.
Целия път Русе-Букурещ е осеян с кръгови движения