Проблем с водно съединение...

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с водно съединение...

Мнениеот Ljubon » Съб 20 ное 2010 1:53

k_garchev написа:Отидох в една морга и си бях приготвил поне 25-30лв!Пича ми вика-ооооооо тоз маркуч е скъп и много често се пука,ама дай 5лв и отиди и си го свали!

Не говори така, че и моргаджията може да чете тук и следващия път приготвените ти пари може и да не стигнат даже. :beer

Потребителски аватар
skary9
Автомобил: Vw MK3
Двигател:

Мнениеот skary9 » Нед 21 ное 2010 0:11

Jettix написа:Аз само там не съм проверявал май. Съвсем случайно намерих това което търсех. Бяхме се заприказвали и моя човек ми спомена за този магазин който е на Липник. Не вярвах да намеря но за мой късмет имаше и цената ме изненада. От каталога на Malo беше. Преди това обикалях и ми казваха, че трябва да поръчам и след няколко дена щели да ми доставят ама на 140лв цена ми идва множко за едно парче маркуч. Не помня в кой магазин ми дадоха цена 50лв за някакъв заместител но и там го нямаше в наличност. Става дума за тройния маркуч който е от водната помпа към радиаторчето на масления филтър на Джета с JR мотора. Изглежда като този само е по-дълъг от горната страна Не знам как стои въпроса за по-новите модели но не пречи да се провери. Може да излезе нещо или да са взаимозаменяеми.

Къде точно се намира магазина на Липник :)
Занапред поне да знам :wink:

Потребителски аватар
Jettix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jettix » Нед 21 ное 2010 14:49

На сайта са отбелязани и двата магазина къде точно се намират. Иначе ориентировъчно караш по пътя от 3-та поликлиника посока училище Васил Априлов, където е обръщалото на 9-ката. Само напред до края на улицата и завиваш вляво. Няколко метра по-надолу ще го видиш от дясна страна. Ако не се лъжа беше синя врата. Влиза се в нещо като двор. Не знам дали го обясних добре :oops:

Изображение

Потребителски аватар
skary9
Автомобил: Vw MK3
Двигател:

Мнениеот skary9 » Нед 21 ное 2010 23:40

Май се сетих за къде става въпрос.
Мерси.

Върни се в “Дизелови агрегати”