Анкета - произшествия с пешеходци

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
viovell
Автомобил:
Двигател:

Анкета - произшествия с пешеходци

Мнениеот viovell » Нед 21 ное 2010 14:18

Здравейте! Всички се вълнуваме от състоянието на пътищата в родината и от условията, в които ни се налага да шофираме и да живеем. На всички ни се иска улицата да стане по- безопасно място. Дълго време се вълнувам от условията за движение по улиците и подобряването им, но открих, че в България не се събира статистически достатъчно информация за пострадалите пешеходци или велосипедисти въз основа, на която може да се направи равносметка за подобряването на пътищата. Склонни сме да шумим около проблемите единствено, когато се случат..а не трябва да бъде така. Да премина към основното.. Не знам дали тук е мястото, но бих искала да помоля за помощ. Изработила съм анкета, която ще послужи за разработка и проучване на движението на пешеходците и велосипедистите в градски условия. Може би ще си помислите, че не тук е мястото да се опитвам да я поместя, но всеки от нас освен водач на МПС е и пешеходец, така, че ще бъда благодарна на всички, които ми дадат информация за преживяно произшествие или видяно такова (колкото и да е неприятно да говорим за такива неща. Излишно е да казвам, че в други държави има специални организации, които се отнасят сериозно към въпросите за движение по пътищата и придвижването на хората. Анкетата цели да проучи произшествията и се надявам, че ще се отзовете със сериозност към нея. Пиша работа по темата. Има много хора, които биват блъснати от превозно средство, но стават и тръгват, мислейки си, че всичко е наред без да чакат КАТ или дори само се подхлъзват и падат, или падат в шахти... Проучването цели да събере информация и за тези случай, при които КАТ или други служби не са били извикани.
Моля да я попълнят хора, чиито произшествие се е случило в София, тъй като се изискват наименования на улици и т.н.
Да премина към основното.. Това е линк към анкетата и ще съм благодарна на всеки, който я попълни :)
:link=> http://www.makesurvey.net/cgi-bin/surve ... 7D9FA585FE

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Re: Анкета - произшествия с пешеходци

Мнениеот Dead man » Пон 22 ное 2010 9:28

Направи същата анкета и за водачите на МПСта... :deal :talk:

viovell
Автомобил:
Двигател:

Re: Анкета - произшествия с пешеходци

Мнениеот viovell » Съб 04 дек 2010 15:03

Ще се постарая завбъдеще да го направя. Сега имам нужда от помощ за тази и ще бъда благодарна на всички, които я попълнят. Извинявам се, че е само за София, но така данните ще бъдат обработени по- лесно :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”