В автокъщите към Обеля, Люлин и на околовръстното май е доста по-евтино, както и обявите в интернет

Става въпрос за разлики от 1000 до 2,3000лв. нагоре.
IvanMan написа:Не и когато са от Враца, там и късмета не помага.
Gogov написа:Колеги нямам нищо против Монтана и самите жители на този град!Обаче що се отнася нещо да ти продадат каквото и да е па не дай си боже автомобил е вярвайте ми няма др такива измамници.НЕ говоря за всички искрено се надявам че все пак някъде там е останал поне един съвестен търговец на каквото и да е било.Успех с покупката
tisho_psg написа:това да не са домати та да зависи от кои района са? Все от вън се внасят.
ISRalien написа:tisho_psg написа:това да не са домати та да зависи от кои района са? Все от вън се внасят.
![]()
Именно...
Същото като на горубляне, дупница, горно уйно и долно мировяне.
Bobi_S13 написа:жена и кола са до късмет!
IvanMan написа:Не и когато са от Враца, там и късмета не помага.
vanko_VW написа: ... само да ми обясните в Пловдив,София,Стара Загора или Шумен колите да не би да ги докарват от Марс или Венера ...
Golf_Diesel_ написа:До колкото знам в Австрия и мисля че в северна Германия зимата посипват с луга и колите, вкарани от там масово гният. Има някои добри продавачи, които показват сними на местата, където колата има ръжда, но не всички са такива.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта