Тези двамата на днешния мач са очевадни фенове на Италия и не спират да ми бъркат в здравето с пристрасните си коментари!@
Няма ли най-накрая да се намерят хора в тази държава, които да си вършат работата за която им се плаща?
Ако не знаят как се коментира футбол, да си пуснат някой човешки канал и да гледат!
Не ви ли дразнят тъпите коментари по БНТ на мачовете?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
работил съм за кратко в спортната редакция на БНТ, всички които коментират ги познавам лично.както и всичките им редактори коментатори репортери то самия аз бях там на стаж и тн.повечето ВЪОБЩЕ не са за там!не искам да коментирам щото като хора са пичове някои но има други като Петър Василев дето да фанеш една жигулка и да минеш през него напред и назад докато не си доставиш удоволствие.в Иво и Ники са пичове, но им трябва опит те коментират едва от година.но те са свежи имам предвид млади са и кипят от енергия.мене ме дразнят ония дъртите пенсиии дето по цел ден се наливат с бира и нищо не правят.като Ценко Симов, Петър Василев и др в период.това за мен са хора с излишно високо самочувствие нямащи място в тая телевизия, но те са си доживотно там със сигурност.просто някой ги е поставил и докато те не решат няма кой да ги изгони.колкото до пристрастията той просто не може да се сдържа.вие ако знаете колко хора се обаждаха след мачове в телевизията да питат кога ше уволнят Петела и кой ли не друг.ама това явно никога няма да стане.а БНТ си затъва и затъва и затъва и парите си се разпределят от некадърник на некадърник и земята си се върти и на никой не му пука.
ПП тоя с историиите е Калин Катев него не го познавам лично но ме дразни адски много.и той е толкова коментатор колкото аз съм бейзболист.бил съм сред тия хора по цял ден в продължение на месеци та знам много добре за кви хора иде реч камо ли професионалисти камо ли коментатори.
ПП тоя с историиите е Калин Катев него не го познавам лично но ме дразни адски много.и той е толкова коментатор колкото аз съм бейзболист.бил съм сред тия хора по цял ден в продължение на месеци та знам много добре за кви хора иде реч камо ли професионалисти камо ли коментатори.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Тия бастуни да ходят да коментират някой мач пред някой блок просто
П.С. Само на един коментатор съм се смял със сълзи..
това беше на мач на Левски срещу ЦСКА преди около 2 години
Коментатора каза така.. Дузпа.. чиста дузпа.. каква по голяма дузпа от тази освен да извади пистолета и да го застреля в наказателното поле
От тогава си казах .. "стига" просто тези коментатори ме убиват.. единствения свестен коментар .. това е на шампионската лига
П.С. Само на един коментатор съм се смял със сълзи..
това беше на мач на Левски срещу ЦСКА преди около 2 години
Коментатора каза така.. Дузпа.. чиста дузпа.. каква по голяма дузпа от тази освен да извади пистолета и да го застреля в наказателното поле
От тогава си казах .. "стига" просто тези коментатори ме убиват.. единствения свестен коментар .. това е на шампионската лига
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Пепи Василев е отчайващо негоден за тази професия. Ивайло Ангелов не е лошо момче, но ако намали запалянковщината и не крещи така ще се справя доста по-добре. Тоя с историите и статистиката е Румен Пайташев (що имам чувството че е статистик принуден насила да се занимава с футбол). А по отношение на това, че коментарите на шампионската лига били добри - абе вие чувате ли се бе хора. Това че са по-добри от БНТ не значи нищо, а истината е че и те са много зле. Всички добри коментатори са в Диемите и заради това е готино да им гледаш целите предавания със студито и всичко, другите трябва бая да драпат докато ги стигнат.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”