backstage написа:Колеги, имаме голям проблем с VW Polo 1,9 SDI 20004г.
Доста голям проблем

backstage написа:Колеги, имаме голям проблем с VW Polo 1,9 SDI 20004г.
Имам предвид нещо от сорта:
Жан Клод Ван Дам и т.н.
Някакви екстремни-разбирате ме
разбирам те
но има вече една тема за филми
Заглавие: За конструктивни предложения към админи и модовеradotom написа:rosy написа:Това е най-яката реклама за ...
![]()
![]()
Роси, бате, знаеш (и е доказано нАучно!) че най-яката реклама е в обществените тоалетни (и в асансьорите)
... като се замисля - за тоалетните не е чак толкова зле!![]()
Поне е по-поносима обстановката, отколкото във Фейса!
mi6un4o написа: А с инф-я за Г3 разполагам, защото работя основно с марката WV!
KadROo написа:1 - нямаш бордови компютър
2- service inspiration
szr написа:за сеята няма ли инфо.
Matematiks написа:Ти да не мислиш,че жената и тъщата му излизат по малко от 600кат гледам кви теми е запускал
bobocamaro написа:Аз мразя празни бутилки, пияница съм.Иначе, докато съм на черешата обичам всичко живо наред
Dead man написа:...Свирнах му след като го пуснах,видя ме,но май не разбра какво искам... :talk:
LILO&STICH написа:MITKO_DVD написа:мразя жената![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ибрикчия![]()
![]()
hooligans написа:mirkata 4020 написа:Рошаво,да не те преместят в платените..
дилър на сланина![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Миро ти немаш ли некое селско изпълнение бре
mirkata 4020 написа:Имам Хули!
В битова паничка,люта селска буранийка!
А до нея(изпотена)чашка сливова ракийка...
сбогом чиста съвест
theraven написа:Мразя кифли да ми говорят като кроасани.
bread1978 написа:аз бях при Гената преди около месец за някои ремонти (след прочитане на темата му в раздел "Сервизи"). Много съм доволен от него - от ремонтите и от последвалите проблеми. Човека реагира винаги и е много отзивчив.
nikson85 написа:G-HELL написа:TiL написа:Иначе аз не мисля, че е по евтин от към чаркалъците...
Аз съм с ABD и чесно казано не виждам при мен в какво се изразява скъпата подръжка. Имам 2 ремъка на кръст, нямам клима, нямам серво на волана и т.н. Вярно, че има и части, които не са особено евтини, но като цяло поддръжката е доста по-проста от на ABF примерно.nikson85 написа:аз съм на мнени че 1.4 са по-здрави при тройковите
Тук не съм съгласен.По-големите двигатели са по-здрави, плюс това много важен момент е и това как е карана дадена кола, дали е пазена, дали е поддържана (обслужвана на време) и така
също зависи колко коня ти е двигателя и дали е с един или повече вала, или е със повече цилиндри ,и колко е степента на сгъстяване при ГМР, и ДМР , дали има турбо или е обикновен.
колкото по малко коне, толкова по добре. с повишаване на мощноста на мотора се набляга на неговата устойчевост ,която не е на 100% сигурност
да вземем за пример примерно най бързата кола бугати вейрон тя е с 16 цилиндъра което компенсира на 100% сигурност и обем 8 литра на 1000 коня , бих казал , че това е машина на времето, но и скъпа
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта