Никога не съм бил фен на Скуадрата, но снощи се радвах, че ги има! На фона на многото разочарования по време на това Световно, Италия показа, че красивото във футбола все още е живо.
ФОРЦА!!!
Добре че има Италия!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- audiokick
- Автомобил:
- Двигател:
mucho написа:и аз ама грам не ги аресвам ама пред швабите сички други са пичове хахаха... апа и съм доста изненадан от играта им, май катаначото вече е демоде - дано ...
п.п. неска е ред да си одат франсетата
Нееееее,
Франция - Италия е финала. Ще е супер, ако видя Бартез да реве от мъка на тревата.
- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- audiokick
- Автомобил:
- Двигател:
dready написа:Е какво красиво видя вчера??? Два отбора които се повече се пазят.Интересни бяха последните 10 мин на 2то полувреме и последните 7/8 мин. от края на мача.
Батенце, най-малкото, че тово бяха първите 2 отбора на това световно, които в продълженията играха за победа, а не за дузпи!!!
Само адмирации за тях и за сърцатата игра!
- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз снощи не гледах футбол какъвто очаквах от два трикратни световни шампиона. Кой ще бие днес не знам но със сигурност Франция и Португалия ще направят много по-красив мач от снощния - все пак на терена ще има двама носители на златната топка.
а и малкия финал ще бъде доста интересен независимо срещу кого ще играят доичувците
а и малкия финал ще бъде доста интересен независимо срещу кого ще играят доичувците
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
ама като почнете като коментаторите
германия никога не е губила на този стадион (и какво от това?!?)
даден отбор на световно са били друг отбор 10 пъти (е да ама нали всеки път са различни отборите и какво от това?)
тео и ти казваш на трикратни световни шампиони
само дето футболистите сега не са били родени при спечелването на предишните титли
всеки мач си е за него си
всяко световно е различно от предишното
статистиката е за да има какво да говорят коментаторите
германия никога не е губила на този стадион (и какво от това?!?)
даден отбор на световно са били друг отбор 10 пъти (е да ама нали всеки път са различни отборите и какво от това?)
тео и ти казваш на трикратни световни шампиони
само дето футболистите сега не са били родени при спечелването на предишните титли
всеки мач си е за него си
всяко световно е различно от предишното
статистиката е за да има какво да говорят коментаторите
Върни се в “ОФФ-Топик - други”