ivo_555 написа:Обаче 5.00.50 е последната официална версия, всичко останало е побългарявано!
на кой му пука

ivo_555 написа:Обаче 5.00.50 е последната официална версия, всичко останало е побългарявано!
Layer написа:някой ще ми даде ли на ЛС линк от къде да си сваля последното SpeedCams_iGO
k3rtikov написа:Здравейте... изтеглих си "SpeedCams_iGO v.58" файл,... за моят IGO8,
LILO&STICH написа:...знаци за предупреждения по пътя(стеснявания,места за изпреварвания и т.н.)....
baibradar написа:За да можеш да сменяш картите трябва да сложиш скин с такива възможности. Стандартно се зарежда най-новата, без значение колко карти имаш качени. За мен добри карти на Иго за България няма. Пробвал съм всички налични и няколко пъти съм се озовавал на черен път насред нищото, а според картата това са третокласни или второкласни пътища. Иго става само за големите градове и по главните пътища из нашата татковина.
baibradar написа:Като гледам картата на Телеатлас през гугъла все още виждам голям брой несъществуващи пътища или черни такива вкарани като нормални. При Навтек са малко по-добре нещата но и там има много черни пътища вкарани като нормални и програмата иска да ме пракарва през тях. За чужбина сигурно всичко е точно но за България лично аз предпочитам карти на родните производители. Много по актуални са от към пътна мрежа. Това е лично мнение, всеки да ползва това което му харесва. Навигацията е ползвам да ме закара където искам по най-подходящия път, а не да гледам шаренийки по нея.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта