моля за съвет "светеща лампа" на аербег Б5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
bobby route
Автомобил:
Двигател:

Re: моля за съвет "светеща лампа" на аербег

Мнениеот bobby route » Вто 23 ное 2010 5:40

Ба-аа тия Пасати; Явно трябва да засадим Водни лилии в тия локви къде газим :Mr Green Fun

Колегата не знам дали си е оправил проблема, но и моя 'бег' свети вече половин година и знам че долу е мочурище, ама пусто му време не стига.
Засега успях да си оправя само Комфорт модула и да попресуша барата под шофьорската седалка и си мисля, че проблема му е същия -
Кабелите които отиват към датчика (а в моя случай и К-модула) са ерозирали и губят контакт

ПП: При мене след 6 часа безуспешно ровене (и сушене) и точно да се откажем с жичкаджията, половината кабели изпушиха и станаха на прах :banghead: .... устер клеми - и в момента няма проблеми. Остава да повторя процедурата и под лявата седалка,.... а нещо ми подсказва, че положението ще е същото :mrgreen:

mili 75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mili 75 » Вто 23 ное 2010 11:55

Тоя датчик, за който говори колегата да не е т-нар краш сензор, който излиза като грешка, когато закачиш колата на ваг-ком.Искам да помоля някой по-навътре с разположението на сензоприте и управлението на еърбега на Пасат Б5 да обясни, кое къде се намира, защото аз имам проблем с ляв страничен еърбег и ми пише краш сензор на страничен еърбег, той под мокета на лявата седалка ли се намира и какво представлява.

banov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот banov » Пет 04 май 2012 9:00

колеги пасатб5.5 2003
вчера сменях носачи предна лява гума бяха клеясали яко тоя моя майстор свали цялото окачване амортисьор шенкел всичко разкачи и като го сглоби ми светнаха лампите за айбиеса и иеспито и нямах айбиес като спирам каза ми че от блъскането по шенкела се е преебал датчика който бил вътре някъде .няква намотка било
има ли такова нещо и кво да права

Върни се в “Passat”