Speedy86 написа:Zlobomir написа:Speedy86 написа:Zlobomir написа:Според мен е време да престанете с тия джуниърски изпълнения. Като ще се правите на нещо като шофьори, правете го с нещо като кола, което струва нещо като пари, например Фиат.
Относно налягането в СК, аз доколкото знам там няма помпа, притеснява ме леко температурата... Ако искаш колега, дай го тоя кожух с научна цел, ако ще го хвърляш, щото все пак и аз съм с ДУУ, и да не е съвместимо, обичам да си играя, ще докладвам варианти.
Едит: Оу, ти си от Асеновград.
Ами като искаш Fiat купи си бе,аз немога да разбера нужно ли е да се спами постоянно в темите на хората като не ти изнася подминавай темата
Нещо не ме разбра. Аз Фиат не искам. Като ВВ фен апелирам за щадене на автомобила, за да ни щади и той портфейла. Просто за хора, дето с извинение акълът им е само да чупят, да си купят Фиат, той и без това се чупи.
ОК колега не съм те разбрал,а за щаденето си прав ама аз не съм много от тия дето щадат и това ми е грешката.
колегата мисля визира мен с поста сии ма ше кажа,че и фиат имаше и той се окоти,НО мотора роди и то за нема и 5-6 сек у лютеницата