Днес се случи нещо много неприятно. Хидравликата ми не работи добре на място. Ако спра и започна да въртя наляво-надясно волана се върти трудно и лашка. Не го прави всеки път. Понякога работи както трябва, понякога не. Проверих маслото - има си достатъчно. Имам и ремък (или ролка) който свири но ходих при майстор днес (събота) и той ми каза, че този ремък не е за хидравликата. Когато дам газ или завъття волана няколко пъти работата се оправя. Пускам газта и всико си е наред или въртя няколко пъти волана и пак съм си с хидравилка.
Какво може да не е наред?
Имам и климатик и abs.
Проблем с хидравликата на Голф 3 AFN
-
plamenppp
- Автомобил: VW PASSAT
- Двигател: AZM
Re: Проблем с хидравликата на Голф 3 AFN
Един познат ми каза, че имал същия проблем и ме светна какъв бил проблема при него - накрайник.
Това възможно ли е?
Това възможно ли е?
- Kilara37
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 1.6 SR
възможно е дае накрайник и аз съм така скоро ше ги сменям, като карам по неравен път чукат накрайниците акато завивам волана тръгва да се връща така беше и с предните ми накайници смених ги и се оправи до работа пътят мие ужасен и за това се дрънкат мойте
-
plamenppp
Аман от майстори! Хидравличната помпа прескача ... От там свири ремък. Ще се сменя хидр. помпа.
-
plamenppp
Хидравличната помпа беше сменена успешно. Вече няма проблеми с волана. Свиренето на ремък си остава. Имал съм и втулки на някаква ос на динамото - там където има обтегач от едната и шайба от другата страна.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”