Може ли малко помощ при разчитането на лог от пасат 1,9 тди афн 110
http://yfrog.com/18003008011jx
извинявам се че качвам логовете като снимки но в момента разполагам само в този формат (другите са на лаптопа)но са късички и се виждат целите...Мерси предварително

Разчитане на лог от пасат 1,9 тди афн 110
- Nikito_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Разчитане на лог от пасат 1,9 тди афн 110
Aма то даже и нищо не излиза. Постарай се малко.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Почисти дебитомера и направи нови логове. Имаш ли катализатор?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Сори, че използвам темата на колега, но да попитам има ли смисъл вообще да се чисти дебитомер-а, защото на мене ми казаха - чистене на всмукателни колектори и ако не се оправи, нов дебитомер? Вообще има ли от какво да се запуши дебитомера?
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
andrey_hr написа:Сори, че използвам темата на колега, но да попитам има ли смисъл вообще да се чисти дебитомер-а, защото на мене ми казаха - чистене на всмукателни колектори и ако не се оправи, нов дебитомер? Вообще има ли от какво да се запуши дебитомера?
Айде да попрочетеш още малко дали има смисъл,а?

А имаш и друг вариант - даваш от 200 до 500лв.за нов и не се занимавай да четеш!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега пробвай да си почистиш дебитомера с контактен спрей.пръскаи смело през мрежичките.Аз моя така го удавих и след тва се оправи.И на мен стойностите ми бяха ниски като твойте.След почистването всичко заспа.
Успех
Успех
Мерси на всички до момента за мненията си. Значи имам ваг кома от 2 седмици и това ми е първия лог. До колкото сам мога да разчета лога дебитомера е мн зле ( нищо общо с търсените 850 на 100% газ) а турбината се управлява мисля добре (пренадув на 2200)от където и горе долу започва спад в показанията на дебитомера. Ще помоля само за информация - как се преценява кога се развърта бавно турбото - как е нормално съотношение обороти бара ли се следи или ? граници искано и реално налягане (бууст)колко е допустимо и и колко пренадув...Изопщо всякакви опорни точки за ПРАВИЛНОТО разчитане на един лог
-
- Автомобил:
- Двигател:
Трябва да оправиш първо дебитомера за да впръсква правилното количество гориво. Сега са малко изгорелите газове и не се знае как ще се развърта и управлява турбината като са повечко.
Как се разчита 8 ма група (гориво)Първата колона са обороти, и натам ?
До колкото намерих информация първото е търсено гориво последното е получено гориво ограничено от дебитомера ...а за сердната колона нз.Така ли е или греша. М/у другото на въпроса на колегата - да с катализатор е ....
Някой знае ли базовия ъгъл на запалване на АФТ мотор1,6 и в ваг-ком в кой кавал да го търся. на работещ мотор ли да го въртя делкото и да гледам показанията на ваг кома...Искам да върна базовия ъгъл или най близо до него
До колкото намерих информация първото е търсено гориво последното е получено гориво ограничено от дебитомера ...а за сердната колона нз.Така ли е или греша. М/у другото на въпроса на колегата - да с катализатор е ....
Някой знае ли базовия ъгъл на запалване на АФТ мотор1,6 и в ваг-ком в кой кавал да го търся. на работещ мотор ли да го въртя делкото и да гледам показанията на ваг кома...Искам да върна базовия ъгъл или най близо до него
Поръчах си нов дебитомер Бош-190лв. Някой може ли да опише процедурата по адаптация на дебитомер с ваг ком. мерси....
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
m33333 написа:Поръчах си нов дебитомер Бош-190лв. Някой може ли да опише процедурата по адаптация на дебитомер с ваг ком. мерси....
Процедурата е следната : сваляш старият и....слагаш новият!

Върни се в “Дизелови агрегати”