имобилайзер-решен!!!

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
gar4a
Автомобил:
Двигател:

имобилайзер-решен!!!

Мнениеот gar4a » Чет 25 ное 2010 10:31

Здравейте колеги имам следния проблем смених си двигатела и инсталацията на полото 6н 97г от аер-аее и възникна следния проблем пали и гасне колата след няколко допитвания до колеги който са се занимавали с такива трансплантации илзезна че колата ми има заводски имобилайзер който представлява една черна кутиика която е закрепена вблизост до бушоните на колата и един чип който се намира в ключа.Та питам ви как мога да накарам колата за заработи със оригиналния имобилайзер и какво допалнително се слага или премахва мерси предварително :да:

Последна промяна от gar4a на Пет 26 ное 2010 16:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: имобилайзер

Мнениеот Vladko » Чет 25 ное 2010 12:27

Най лесният вариант е да вземете оригиналният ключ от колата донор и да свържете иммобилайзера и всичко ще заработи по заводски. :wink:

gar4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gar4a » Чет 25 ное 2010 12:38

проблема е там че колегата с колата донор си кара със оригиналния имобилайзер и няма как да ми го даде :cry:

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Чет 25 ное 2010 13:24

Аз знам само теоретично - трябва да ти изпрати кода на имобилайзера и да го регистрираш в компа. По - трудния вариант е да го разкодираш и премахнеш - тук вземат 200-350 лв за тази операция. :horror:
Мисля че с ВАГ-ком и компютър се извършва. На моя ми казаха кода, ама куха глава, не го записах..... :screwy
А при тебе май трябва да е обратното?

gar4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gar4a » Чет 25 ное 2010 18:28

Незнам колега разбрах че се слага някакъв имулатор но незнам каде се слага и какво представлява нито каде да си го закупя другото спасение е да се препрограмира еку то да зазпознава моя ключ,нямам представа несъм правил такова нещо и незнам как става ако някой си има на идея нека драсне по нещо се ще е от полза.

gar4a
Автомобил:
Двигател:

Re: имобилайзер-решен!!!

Мнениеот gar4a » Пет 26 ное 2010 16:37

Здравейте колеги проблема се реши след толкова ходене по мъките имобилайзера ми се направи така че да работи със сякакви компове от 1.0 до 1.6 срещу скромната сума от 60лв сега колата стана фурия и се радвам от крайния резултат,тука е момента да спомена един много добър програматор от Търговище няма да споменавам имена ако някой има някога проблеми по електрониката на колата нека се обърне към мен аз ще го свържа с човека поздрави от мен и чао :beer :да:

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: имобилайзер-решен!!!

Мнениеот maslinkov » Пет 26 ное 2010 18:26

:да: И тука има, ако стане нужда.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”