Сваляне на предна броня на Passat B5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Сваляне на предна броня на Passat B5
Здравейте, предстои ми боядисване на предната броня, а заедно с това ще сменям и фаровете. Някой може ли да даде идея как се сваля, за да я дам директно да я боядисат и по този начин да спестя от труда на бояджията. Който не е никак евтин. Ще съм благодарен за всеки съвет на хора които са се сблъсквали с това.
Re: Сваляне на предна броня на Passat B5
Колега,лятото свалях на моя б5 има снимков материал в сайта PASSAT.RU .Нямам време за линк но смятам че ще го намериш. 

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bdyankov написа:Здравейте, предстои ми боядисване на предната броня, а заедно с това ще сменям и фаровете. Някой може ли да даде идея как се сваля, за да я дам директно да я боядисат и по този начин да спестя от труда на бояджията. Който не е никак евтин. Ще съм благодарен за всеки съвет на хора които са се сблъсквали с това.
предполагам е като на голф 4. махаш радиаторната решетка. там има болтове. махаш малките решетки на бронята, там също има няколко болта и другите болтове са на подкалника. след това само внимателно дърпаш напред и гледаш да не счупиш каналите по които се води бронята. откачаш темп. датчик и си ти.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
сваляш и мига4ите ,и там има болт4ета
- pe60petrov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега радиаторната решетка с емблемата не е нужно да я сваляш зад нея няма нищо,но трябва да откачиш лостчето което ти отваря капака то остава на бронята има и два винта които хващат кората под двигателя към бронята.Под мигачите има болтове и от към подкалниците.Температурния датчик ти е закрепен на стоика към радиатора не е на бронята има и два гумени притискача отгоре които е желателно да свалиш.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
нищо не се сваля освен мигачите - там има по 1 болт под всеки един . на подкалниците към бронята има по 3 ако не се лъжа на всеки подкалник , отдоло има 2 ако не се лъжа , и отгоре има около 5 болта . откача се лостчето за отваряне на капака и си я вадиш . после махаш решетката горе , решетките доло и ти е готова за боя. ако искаш можеш и да я разделиш на 2 части - на щипки са.