Цените на газта
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Цените на газта
Няма значение коя е важното е да има подкрепа от колегите!
- everlastt
- Автомобил:
- Двигател:
Трябва д асе набележат поне две вериги и да не зареждаме там. И ако успеем да навием такситата да не зареждат там ще е имаме по добри резултати http://www.bgtaxi.info/page.php?16 . Може и някакви стикери да се направят да си ги лепим по колите
и те така.

Като цяло съм съгласна да оставиме големите вериги на сухо , че и малките .
В малките населени места по добре да се редуват ,но специално за София има малки обекти където цените винаги са малко по надолу
. Далеко съм от идеята да "подпомогнем" малките ,просто можем да изоставим повечко ГОЛЕМИ на сухо наведнъж .
В малките населени места по добре да се редуват ,но специално за София има малки обекти където цените винаги са малко по надолу

разгледах сайта на такситата,и установих че е слабо посещаван,не си струва да се апелира и там идеята ни!
По лесно ще стане новината да се пусне чрез познати и приятели който карат таксита,а тя много бързо ще се разпострани сред тях.
Предлагам бойкота да започне от Лукойл като за начало.Просто символично,все пак всички горива тръгват от там!
И нека бойкота започне СЕГА!
По лесно ще стане новината да се пусне чрез познати и приятели който карат таксита,а тя много бързо ще се разпострани сред тях.
Предлагам бойкота да започне от Лукойл като за начало.Просто символично,все пак всички горива тръгват от там!
И нека бойкота започне СЕГА!

- kbot
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз спрях да зареждам на Лукойл преди година, на ОМВ само ако закъсам някъде, на Шел съм ходил само веднъж, като имаха някаква "голяма" прИмоция на газта - и не са фалирали още
А трябва и евросонда да се слага след някой и друг месец ... та може настина да се върна на бензин, ако продължава така.

А трябва и евросонда да се слага след някой и друг месец ... та може настина да се върна на бензин, ако продължава така.
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Аз 98% зареждам от малка верига така че вече съм се включил 

Колега от шкода форума предложи да започнем с Ромпетрол,тяхнате газ е румънска,а на всички останали е от Лукойл!
Според мен има логика!
Мнения по въпроса?
Според мен има логика!
Мнения по въпроса?
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Айде ромпетрол тогава 

- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
А в Перник,Радомир,Кюстендил като си нямаме ромпетрол ко праим

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
MaRtiNsKi написа:А в Перник,Радомир,Кюстендил като си нямаме ромпетрол ко праим![]()
и в Благоевградкса област няма, така че ще пътуваме там където има и там ще зареждаме!

- Peterman
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP 2000 140 hp - 2006
определено идеята е недоразвита!
Трябва да се измисли някакво послание и да се лепи по колата!
трябва повече гласност за да се получи нещо наистина, а не тук да си пишем 3-ма души и да си водим нашия протест!
Трябва да се измисли някакво послание и да се лепи по колата!
трябва повече гласност за да се получи нещо наистина, а не тук да си пишем 3-ма души и да си водим нашия протест!
ами колега от някъде все трябва да се започне!
днес тука сме 3-4-ма,в шкода форума сме още 5-6....и така,както казах по-рано ще "зарибиме " и такситата и така по-лека /лека ще станем много.
Има и колеги който подкрепят бойкота ,но не пишат по форумите.
днес тука сме 3-4-ма,в шкода форума сме още 5-6....и така,както казах по-рано ще "зарибиме " и такситата и така по-лека /лека ще станем много.
Има и колеги който подкрепят бойкота ,но не пишат по форумите.
върос- Защо газта се покачва???????????
отговор- Защото има търсене.

Много хора вече карат на газ и слагат газови уредби, това определя да спре монтажа на газовите уредби,и да увеличат озоновата дупка глопаците му с глопаци , както каза еди колега по- горе да измрат дано.

отговор- Защото има търсене.

Много хора вече карат на газ и слагат газови уредби, това определя да спре монтажа на газовите уредби,и да увеличат озоновата дупка глопаците му с глопаци , както каза еди колега по- горе да измрат дано.
velinsl написа:Nikkolay написа:ако престанете да слагате газ, а бензин, ще видите колко бързо ще я направят пак левче
Хватката е посредством нета да се организираме и преставаме да зареждаме от някоя верига. Всички лапат, а тази губи, после друга и т.н. Да почнат да се борят за клиенти.
Собствениците на вериги бензиностанции като са задружни как ни стрижат.
Ама докато сме силни само у форумите... така ще е.
много правилен отговор колега

Върни се в “Автогазови уредби”