Плафони в купето на Пасат Б3
- ianek
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Плафони в купето на Пасат Б3
Искам да попитам плафоните в купето на пасат Б3 светят ли при отворена врата и ако светят как могат да се оправят защото на мен неискат да ми светнат.Благодаря предварително
Re: Плафони в купето на Пасат Б3
Първо виж имат ли крушки,провери бушона,бутоните на вратите.
С мултицет или пробна лампа има ли ток до тях.
С мултицет или пробна лампа има ли ток до тях.
- kbot
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бутоните на вратите клеясват - може да ги размърдаш с ръка, ако е от тях ще светне.
Има и вариант с некадърно монтирана аларма - умника е решил, че осветлението му пречи и го е клъцнал ...
Има и вариант с некадърно монтирана аларма - умника е решил, че осветлението му пречи и го е клъцнал ...
- ianek
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а възможно ли е при счупване на едното палче да си седят на постоянно светнато положение като се щракне копчето на плафона в посоката дето е за отворени врати
- volodya iliev
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: APT 2000 4MOTION
Здравеи колега да възможно е да остане да свети крушката на плафона ако е поставено ключето в положение за отворени врати и ако едно от тези бутончета на вратите е счупено.При мен преди време като заключвах с алармата след това алармата ми сигнализираше,че има някоя незатворена врата.Слава богу на време установих,че бутончето,което е от към шофьора се беше счупило и съответно при затваряне на вратите и заключване с алармата тъи като не се получаваше затворена верига алармата ми сигнализираше за отворена врата плафона в купето не ми светеше тъй като аз нарочно съм го сложил в средно положение копчето нито да ми свети към позиция постояно нито да ми свети към позиция когато някоя от вратите е отворена иначе си ми работи но аз нарочно съм го сложил в средно положение.Взех си едно такова бутонче от автоморгата за без пари от един пасат за части смених го и до ден днешен нямам повече никакъв проблем.Успех в разрешаването на проблема.
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
ianek написа:Искам да попитам плафоните в купето на пасат Б3 светят ли при отворена врата
Светят:

Когато бутона е включен на тази позиция,при плафоните на задните врати е същото,тях не съм ги снимал......
- ianek
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не съм чак толкова прост че да не знам на каде се щрака комчето просто две от палчетата на задните врати ми бяха счупени сега ги оправих и вече светят мерси на всички за отговорите надявам се да не се налага повече да питам за разни неща по колата да си я карам спокоино без проблеми. 

- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Те би трябвало да светят и като отвориш предна или пета врата, а не само като отвориш задните. Единствената разлика е че после като затвориш вратата, централния плафон свети още няколко секунди а тези на задните врати веднага изгасват.
- ianek
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз това го знам но това е че като щракнех копчето на самия плафон при затворени врати и те си светеха без да изгасват и предния и задните
-
- Автомобил: пасат б5
- Двигател: AFN
оргинално няма връзка между пета врата и купе