електрически проблем
-
iliyamimi
- Автомобил:
- Двигател:
електрически проблем
колеги помагайте имам поло 90 г.1043к.немога да намеря датчик на хол .някои ако има може и втора употреба .дайте инфо от какъв друг модел може да стане.в сервиза ми казаха че компа ми е бош от старите и запалване на мономотроник каквото и да е това
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: електрически проблем
Пусни обява в раздел купува или виж продава дали има полата за продажба на части
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Дай кода на двигателя и ще ти кажа от кои коли можеш да вземеш. Предполагам не е ААU защото тоя датчик се слага на поне 50 двигателя от VAG групата в периода от края на 80-те до 2000г (общо около 150 модификации на автомобили) и за тях е един и същ
п.п. ААU-то в интерес на истината е мономотроник бош "от старите" ,ама кажи първо кода на твоя двигател пък после ще го мислим
п.п. ААU-то в интерес на истината е мономотроник бош "от старите" ,ама кажи първо кода на твоя двигател пък после ще го мислим
- vladko1001
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега,за моето AAU си взех от морга резерв.делко/ориг. по vw-bosh/ комплект с кабелите 80лв. - само датчика на хол от магазинЯ е 68лв
-
iliyamimi
- Автомобил:
- Двигател:
мерси колеги но се оказана свещите и взе да пали от раз ама сега прекъсва и май ще сменям дистрибуторна капачка и палец па ша видим.благодарско.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”