stefan4o написа:Пак се почна с градските легенди 6/100 газ, сигурно градско, а?
Въпросните 100 километра за които става въпрос са със следния маршрут: Ботевград-Витиня-Ботевград-зареждане на стока (кръчмар съм) - Витиня-Ботевград

stefan4o написа:Пак се почна с градските легенди 6/100 газ, сигурно градско, а?

Все пак нали става дума за кола на 20+ години, в която са останали много малко оригинални части... Изобщо не обичам да споря с разни ентусиасти дето си вярват, просто е безсмислено. Ако сложиш едно кило отгоре може и да ти хвана вяра, ама 6/100 ще ме извиняваш, или просто си я карал по инерция през голяма част от времето. 
stefan4o написа:Наясно ли си, че тоя разход, за да е истински това означава колата ти да е във вид почти като нова от завода?Все пак нали става дума за кола на 20+ години, в която са останали много малко оригинални части... Изобщо не обичам да споря с разни ентусиасти дето си вярват, просто е безсмислено. Ако сложиш едно кило отгоре може и да ти хвана вяра, ама 6/100 ще ме извиняваш, или просто си я карал по инерция през голяма част от времето.
а да ти кажа аз много мразя да споря с човек които си мисли че може и че знае всичко!такива хора няма разберете!ще се повторя пак-даи някоя събота или неделя че тогава несъм на работа ела до Ботевград заредими горивото повозисе с мен 100км и после ще ме почерпиш и си отиваш 

stefan4o написа:Е, ОК, колега. Колата ти е уникат, признавам си. Доволен ли си сега?

Това го може единствено някой мотопед.Ако е вярно защо не караш направо на бензин 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 94 госта