Избор на 10см колонки за табло на поло 6N

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
lpishinov
Автомобил:
Двигател:

Избор на 10см колонки за табло на поло 6N

Мнениеот lpishinov » Пет 26 ное 2010 23:05

Здравейте :). Притежател съм на поло 97г и съм решил да си сменя оргиналното озвучение, което не е претърпявало модификация от както колата е излезнала от завода. В момента колата е с оригиналнто радио(vw alpha ) и оригиналните колонки на таблото. Годинките са си казали думата и говорителите вече сдават багажа, а радиото се затруднява с намирането на повечето радиа дори и в София. Искам да взема колонки само за таблото поради две причини : 1во Нямам отвори във вратите за говорителите( Полото ми е модификация с малко екстри и в корите на вратите не е предвидено място за такива). 2ро-Нямам желание да си режа кората на багажника( и без това ми е малък багжника та остава и да ми се пречкат кабели и т.н). Като цяло просто желая приличен звук, за когото нямам претенции нито за мощност, нито за перфектно качество.
За сега съм си избрал cd-то : http://www.aval-bg.com/car-audio/kenwood/cd-mp3-players/kenwood-kdc-4047ug или по-евтиното http://www.aval-bg.com/car-audio/kenwood/cd-mp3-players/kenwood-kdc-3247ay в зависимост какви колонки ще взимам.
В общи линии се обръщам към вас да ме посъветвате какви говорителчета да избера като оптимален вариянт за самостоятелно озвучителни тела. Цената им се определя от остатъка от бюджета(~250) след сдто. Може би търся нещо по качесвено, което само да озвучава прилично колата. Като прилично разбирам просто чист звук. Та не желая чудеса, просто търся оптималния вариянт :).
Благодаря Ви предварително колеги!!! :beer

Потребителски аватар
lpishinov
Автомобил:
Двигател:

Re: Избор на 10см колонки за табло на поло 6N

Мнениеот lpishinov » Пет 26 ное 2010 23:11

Забравих да дам сниммки на отворите на таблото. Те са в др тема от форума http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=7&t=80599&hilit=%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8

Потребителски аватар
Kun4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kun4a » Пет 26 ное 2010 23:36

Да речем тези ... http://aval-bg.com/car-audio/hertz/govo ... tz-dcx-100 :D

Така както те разбирам, искаш да си вземеш CD и говорители за таблото и това да е цялото ти аудио ... на мен ми се вижда крайно не достатъчно :!: :?:

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Съб 27 ное 2010 0:03

През времето се убедих, че DCX100 са неподходящи за монтаж в табло на VW защото се налага отчупване на 2 от учите при голф, а при полото ще е по-сложно.

Потребителски аватар
Soyer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Soyer » Чет 02 дек 2010 0:57

Аз съм с тези DCX100 в таблото на Поло и наистина трябва да се прегънат 2 от ушите за болтовете, за да паснат.... абе озорих се докато ги сложа, но определено си струваше.
Тези + едни прилични елипси отзад и работата е готова :)

Потребителски аватар
suggar
Автомобил: Seat Ibiza
Двигател: ASV

Мнениеот suggar » Чет 02 дек 2010 1:10

Аз имам джобове с отвори за колони и стойките за колоните мисля че също ако искаш да сложиш колони във вратите :да:

Потребителски аватар
lpishinov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lpishinov » Чет 02 дек 2010 12:51

suggar написа:Аз имам джобове с отвори за колони и стойките за колоните мисля че също ако искаш да сложиш колони във вратите :да:

Колега, за да се сменят джобовете нужно ли е цялата кора да се сменя или само долната част. Може ли да те помоля да ми кажеш какъв цвят ти са , защото мойта кора е от светлите :). Благодаря предварително :beer

Потребителски аватар
suggar
Автомобил: Seat Ibiza
Двигател: ASV

Мнениеот suggar » Чет 02 дек 2010 14:50

Не знам , трябва да погледна но би трябвало да може да се смени само джоба, моите са тъмните

Потребителски аватар
lpishinov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lpishinov » Чет 02 дек 2010 16:46

suggar написа:Не знам , трябва да погледна но би трябвало да може да се смени само джоба, моите са тъмните

Благодаря ти за отговора :). За сега обаче ще си взема две 10см-ви и ще е това за сега. В бъдеще, ако ми се повишат критериите за качествена музика, ще мисля за смяна на джобовете :) :beer

Потребителски аватар
lpishinov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lpishinov » Вто 07 дек 2010 15:14

Здравейте отново колеги. Да се похваля, днес се сдобих с пайнерче : http://aval-bg.com/car-audio/pioneer/cd ... eh-2200ubb и за говорителчета взех http://aval-bg.com/car-audio/hertz/govo ... tz-dcx-100.
В общи линии с това приключих дилемата за музиката в колата. Напълно ме удовлетворява звука и за сега нежелая нещо по-добро. Всичко щеше да е прекрасно, ако човека, който ми монтира нещата от Тояга не ми беше спукал едната решетка за говорителите на таблото. В резултат на това сега е леко повдигната и не се прибира докрай... ама здраве да е :drunk. Благодаря Ви за съдействието.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”