Здравейте колеги,случаят е следният: пред блока ни има изграден трафопост,който е пред входната врата на блока. От двете му страни има гаражи с подходи към тях, фактически трафопоста разделя пространството между двата гаража.Пред трафопоста има тротоар който е широк не повече от 60см и следва улицата/двупосочна/.Ако някой спре пред трафопоста/мястото е достатъчно да паркира да речем някоя микра, смарт или корсичка/ с по голяма кола/тип Мерцедес,Ауди или всякакъв седан/,затруднява достъпа до съседните на трафопоста гаражи.Не че е невъзможно да влезеш в тях,но става с няколко изнервящи маневри и рискувайки да забършеш някоя от спрелите коли,а на моменти да не кажа че е и невъзможно да влезеш или излезеш.Пробвахме с добро/вдигане на чистачки и разни други НЕ накърняващи целостта на паркиралия автомобил/.До днес!На съседа му писнало вече да се гърчи с комбито да излиза/влиза/ в гаража и взел че написал нещо на стъклото на някаква кола с червилото на жена си

.Тоя пък се ядосал и написал някаква бележка в стил елегантна заплаха и взел че я лепнал на входната врата на блока.Съседа се изнервил и му драснал отговор на заканата му.Резултата е,че намерих трета бележка на вратата на гаража в който спирам аз

демек-мислят че аз съм осрал стъклата на колата. В ЗДвП не пише нищо конкретно за трафопост,само за подходи,рампи към гаражи и тн., което не ме устройва в случая, защото достъп имам, макар и по по-труден начин.Интересно ми е дали някъде пише,че не трябва да спираш пред вход на трафопост и какво следва ако си спрял пред него? Мерси, че изчетохте дългия ми пост