Golf 3 16V turbo
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- asskoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KILLER GTI написа:VW_FEN написа:То тва изобщо може ли да се удържи на пътяСигурно гони 290-300 коня... минимум
![]()
ми конете не са ясни все още , ама на 2ра и 3та все едно си си на лед с летни гуми
м/у другото само да вметна че наистина няма да е зле да минеш на 16ки-просто споменавам,ти със сигурност го знаеш де
...да не казвам 17ки че едната гума само е 300кинта
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
dano написа:VW_FEN написа:То тва изобщо може ли да се удържи на пътяСигурно гони 290-300 коня... минимум
![]()
Еми чак да несе вкара в пътя силно казано но е добре за каране![]()
А за конете нее повече от 220/ 230
А и колегата трябва да помисли и за спирачките че лошо е разбирасе ако негое направил вече
220 може да е ако е на 0.4 ама той ше е на 0.8 доколкото знам.......
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 3 1.8 написа:dano написа:220 може да е ако е на 0.4 ама той ше е на 0.8 доколкото знам.......
Колегата ще каже като го замериНо аз лично мисля че няма дае повече можеби 250к.с.
Аре на 255стискаме ръцете ,ама на колелата
колега ти пак си знаеш твоито като сложиш процентите а теса грубо 18% и какво излиза я го сметни ими кажи колко става че аз немога
- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
dano написа:Golf 3 1.8 написа:dano написа:220 може да е ако е на 0.4 ама той ше е на 0.8 доколкото знам.......
Колегата ще каже като го замериНо аз лично мисля че няма дае повече можеби 250к.с.
Аре на 255стискаме ръцете ,ама на колелата
колега ти пак си знаеш твоито като сложиш процентите а теса грубо 18% и какво излиза я го сметни ими кажи колко става че аз немога
Загубите при предно са около 12%
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Загубите при предно са около 12%
[/quote]
Спирам спора щом толкова много знаете и разбирате
А дали някои сее качвал да покара такава гола и знае как варви
Като покара те малко може да ми се обади да си поговорим
Сега може да си говоря само с колегата които прави колата и както виждате не взима отношение по въпроса а вие си приказваите аиде със здраве
Спирам спора щом толкова много знаете и разбирате
А дали някои сее качвал да покара такава гола и знае как варви
Като покара те малко може да ми се обади да си поговорим
Сега може да си говоря само с колегата които прави колата и както виждате не взима отношение по въпроса а вие си приказваите аиде със здраве
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Е как да взима отношение колегата, като му оакахте темата. Изкарахте се по-големи дино-та от диното на проспийд. Гледам за 10-15 коня спорите.
Би трябвало, ако имате някакви въпроси, да ги зададете към него, а не да гадаете кое как е.
Би трявбало, също така, модовете да изчистят всички излишни мнение и да изчакаме всички дружно, колегата KillerGTI да си довърши проекта и да публикува по-подробно инфо.
Би трябвало, ако имате някакви въпроси, да ги зададете към него, а не да гадаете кое как е.
Би трявбало, също така, модовете да изчистят всички излишни мнение и да изчакаме всички дружно, колегата KillerGTI да си довърши проекта и да публикува по-подробно инфо.