ауди а4 1.9тди110к.с. проблем с набирането
-
- Автомобил:
- Двигател:
ауди а4 1.9тди110к.с. проблем с набирането
Хора имам ауди а4 1.9тди110кс купих си го рпеди 2 седмици и не иска да набира стига до 3300-3500 оборота и повече неще .Бях на маистор и ми каза да си купя някав клапан на турбото който до колкото разбрах регулирал лопатките на променливата геометрия.Ако има някои който да се съгласи с майстора или мисли 4е е др да пишат
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ауди а4 1.9тди110к.с. проблем с набирането
кво ти пука ве пич....важното е че имаш ауди А4.градско поне проблеми нямаш--нали
джаскай едни 17-ски джанти и яка музика па вървене...ко ти тряяя

- Ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
SACHO7803 написа:кво ти пука ве пич....важното е че имаш ауди А4.градско поне проблеми нямаш--налиджаскай едни 17-ски джанти и яка музика па вървене...ко ти тряяя
![]()
Тарикат я ни кажи пак на всичките нас колко сме зле....щото караме стари коли.

Впрочем ти какво караш?

По темата:
1.Актуатор
2.Н75
3.Задръстена геометрия.
- dimitar75
- Автомобил:
- Двигател:
Може и дебитомера да ти е за смяна. Почисти го или пробвай с друг, тогава сменяй другите чаркалъци. Има един спрей, който е за ел.контакти. Пробвай с него.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ludiq написа:SACHO7803 написа:кво ти пука ве пич....важното е че имаш ауди А4.градско поне проблеми нямаш--налиджаскай едни 17-ски джанти и яка музика па вървене...ко ти тряяя
![]()
Тарикат я ни кажи пак на всичките нас колко сме зле....щото караме стари коли.![]()
Впрочем ти какво караш?![]()
По темата:
1.Актуатор
2.Н75
3.Задръстена геометрия.
отговорът ми беше ироничен тъй като ако автора на темата си беше направил труда да попрочете това-онова щеше да забележи че поне 20 страници от всичките 100 в тоя раздел са свързани с неговия проблем

- Ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
Не отричам правотата в думите ти,но не подкрепям начина по който ги споделяш.

SACHO7803 написа:кво ти пука ве пич....важното е че имаш ауди А4.градско поне проблеми нямаш--налиджаскай едни 17-ски джанти и яка музика па вървене...ко ти тряяя
![]()
Все пак пича който е пуснал темата е нов потребител и има само 1 мнение във форума,което донякъде го оправдава,иначе практически си прав.

Върни се в “Дизелови агрегати”