Здравейте,
Искам да попитам дали можете да ми съдействате за двигател на голф 5 1.6 бензин ; 2007 г. В порше ми го предлагат , но за 6000 лв. с ремонта което ми се вижда много. ето отговора им:
След разглобяване на двигателя за установяване на възникналия проблема /шум, метално чукане/ е установено, че буталото на 4-ти цилиндър е стопено, сегментите са счупени и в следствие натова е увредена повърхността на цилиндъра/надирания/.
За отстраняване на проблема е необходимо да се подмени цилиндровия блок с бутала – комплект.
В офертата са включени необходимите за ремонта консумативи и труд. При извършване на ремонт в такъв обем е възможно в процеса на сглобяване и последващи проби, да възникне необходимост от допълнителни резервни части, които към моментното състояние автомобила не може да се предвидят и диагностицира.
Така извършен, ремонта на автомобила ще има гаранция две години.
Проформата е директно към вашата фирма. В конкретния случай, както разговаряхме оказваме съдействие за отстраняване на възникналата неизправност.

Клубен сервиз Герман - VAG Сервиз Герман
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: КЛУБЕН СЕРВИЗ - Герман - niksi и Мишо
Искам и аз да споделя отличните си впечатления от момчетата, освен че си разбират отлично от работата, човек може да си полафи и посмее с тях. Със сигурност и за в бъдеще ще ги посещавам.
Момчетата са точни и нямат грешка. Имах удоволствието да ми ремонтират колата и всичко мина повече от нормално.
Поздрави.
Поздрави.

- vladko33
- Автомобил:
- Двигател:
Тъй като темата е както за положителни, така и за отрицателни мнения, си позволявам да пусна препратка. Изводите оставям за вас. И не ме разбирайте погрешно- не съм недоволен от работата в сервиза, а от това, че не се обърна достатъчно внимание на рекламацията ми, за отстраняването на която ми се наложи да плащам другаде повторно.
viewtopic.php?f=24&t=218302&start=0
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Понякога се допускат грешки /понякога личните грижи и проблеми надделяват над чуждите/ за което се извинявам на колегата за притеснението и както му писах нямам нищо против да му заплатя направените излишни разхори. Няма за какво да се оправдавам грешката си е грешка, хора сме грешим, нищо фатално не е станало /не е като при докторските грешки
/.
Ще се погрижа занапред такива неща да не се повтарят.

-
- Автомобил:
- Двигател:
vladko33 написа:Тъй като темата е както за положителни, така и за отрицателни мнения, си позволявам да пусна препратка. Изводите оставям за вас. И не ме разбирайте погрешно- не съм недоволен от работата в сервиза, а от това, че не се обърна достатъчно внимание на рекламацията ми, за отстраняването на която ми се наложи да плащам другаде повторно.
Не искам да се меся или нещо подобно но съм изчел тялата тема и няма едно отрицателно мнение това е първото според мен не са го направили нарочно не ги защитавам просто казвам мнение
- dandrv
- Автомобил: VW PASSAT B8 - 2016
- Двигател: 2-0 TDI 150 Hp CRLB motor
Грешка винаги може да се допусне от всеки. Само който не прави нищо не допуска грешки. Единствено бих препоръчал да си се доуточнят помежду си, защото грешката трябва да се коригира и не е добре човека да плаща Х2 за една и съща работа.... но като прочетох по внимателно поста на Никси той е предложил решение, така че всичко си е коректно 

- vladko33
- Автомобил:
- Двигател:
°niksi° написа:Понякога се допускат грешки /понякога личните грижи и проблеми надделяват над чуждите/ за което се извинявам на колегата за притеснението и както му писах нямам нищо против да му заплатя направените излишни разхори. Няма за какво да се оправдавам грешката си е грешка, хора сме грешим, нищо фатално не е станало /не е като при докторските грешки![]()
/.
Всичко е ОК, както вече споменах, не искам компенсации, но си запазвам правото на отстъпки при следващ ремонт

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте!Преди няколко дена посетих Мишо в Герман и искам да му изкажа огромните си благодарности за свършената работа
Не беше кой знае какъв проблем,но човека определено знаеше какво и как да пипне за да намери проблема и след това да го отстрани.Благодаря много и в скоро време пак ще се видим за някой дреболии 

-
- Автомобил: Бора
- Двигател: AUM
отново супер доволен
продължавайте в същия дух!!!
продължавайте в същия дух!!!
- rmk
- Автомобил: KIA Sportage 3
- Двигател: 1.6 GDI
Присъединявам се към фен-клуба на доволните. Никси ми сменени кормилните накрайници и вече хлопа по-малко каручката 

Здравейте,
Ето и моята история:
Преди около 10-на дни се развали парното в колата(пасат Б3). Освен, че духаше почти студено, не работеше и вентилаторчето за парното. Понеже жена ми е бременна и често се налага да ползваме колата(и да разчитаме на нея), а и впредвид задаващите се студени дни, реших да я закарам да го оправят. Наврях се в първото квартално сервизче в някакъв гараж(не знам точния адрес иначе щях да го напиша тук). Човека каза няма проблем ще оправим работата, ела еди-кога си. Отивам в уречения ден, плащам(доста пари), качвам се в колата и си тръгвам. Какво беше учудването ми, когато след като колата загря добре, установих че парното пак си духа хладко(нищо общо с истинско парно). Звъннах на човека в сервиза, а той вика „ми той пасата толкова си духа-сменил съм ти водна помпа, радиаторче, пренавил съм вентилаторчето, абе бачка си парното”. На всичкото отгоре, така беше сглобил разните му там пластмаси, че касетофона не искаше да работи и изобще не влизаше в гнездото.
Ядосах се и реших да не се занимавам повече с него. Звъннах на Ники в Герман(забележете в Неделя). Ники и Мишо веднага се отзоваха, дойдоха до вкъщи, взеха колата и днес ми се обадиха, че е готова. Отидох да си я взема и о, чудо! Парното бачкаше на шест, в купето беше Африка, а касетофона си беше на мястото и приятна музика огласяше купето. Жената като се качи в колата изпадна във възторг, а аз бях доволен, че тя е доволна и че вече мога да разчитам на колата си.
Ники ми показа старото(уж ново) радиаторче, което беше пукнато. Показа ми и снимки. Клапите на парното(май така се казва) изобщо не бяха пипани, а сглобката на всичко това беше като от някой кръжок по труд и творчество. Изобщо-мърлява работа. На всичко отгоре вентилаторчето изобщо не беше пренавивано. Мишо каза, че най-вероятно просто са сменили бушона. А аз си платих като поп. Ники ако прецени може да покаже снимките да видите за какво става въпрос. А, за малко да забравя-оказа се, че като са сменявали бензиновата помпа(така и не разбрах защо, на старата и нямаше нищо), са поставили ангренажния ремък не на точния зъб. Добре че Ники и Мишо го видяха и го оправиха.
Пиша това първо за да изкажа огромната си благодарност за професионализма и човещината на Ники и Мишо, и второ за да предпазя други колеги-не си оставяйте колите в непроверени сервизи. Това може да ви струва скъпо. Запазете си час при Ники и Мишо в Герман и бъдете сигурни, че ще ви свършат качествено работата и няма да ви подведат. Освен това са много коректни и точни пичове. Дай Боже повече такива свестни хора.
Още веднъж огромно благодаря на Ники и Мишо!
Успех!
Ето и моята история:
Преди около 10-на дни се развали парното в колата(пасат Б3). Освен, че духаше почти студено, не работеше и вентилаторчето за парното. Понеже жена ми е бременна и често се налага да ползваме колата(и да разчитаме на нея), а и впредвид задаващите се студени дни, реших да я закарам да го оправят. Наврях се в първото квартално сервизче в някакъв гараж(не знам точния адрес иначе щях да го напиша тук). Човека каза няма проблем ще оправим работата, ела еди-кога си. Отивам в уречения ден, плащам(доста пари), качвам се в колата и си тръгвам. Какво беше учудването ми, когато след като колата загря добре, установих че парното пак си духа хладко(нищо общо с истинско парно). Звъннах на човека в сервиза, а той вика „ми той пасата толкова си духа-сменил съм ти водна помпа, радиаторче, пренавил съм вентилаторчето, абе бачка си парното”. На всичкото отгоре, така беше сглобил разните му там пластмаси, че касетофона не искаше да работи и изобще не влизаше в гнездото.
Ядосах се и реших да не се занимавам повече с него. Звъннах на Ники в Герман(забележете в Неделя). Ники и Мишо веднага се отзоваха, дойдоха до вкъщи, взеха колата и днес ми се обадиха, че е готова. Отидох да си я взема и о, чудо! Парното бачкаше на шест, в купето беше Африка, а касетофона си беше на мястото и приятна музика огласяше купето. Жената като се качи в колата изпадна във възторг, а аз бях доволен, че тя е доволна и че вече мога да разчитам на колата си.
Ники ми показа старото(уж ново) радиаторче, което беше пукнато. Показа ми и снимки. Клапите на парното(май така се казва) изобщо не бяха пипани, а сглобката на всичко това беше като от някой кръжок по труд и творчество. Изобщо-мърлява работа. На всичко отгоре вентилаторчето изобщо не беше пренавивано. Мишо каза, че най-вероятно просто са сменили бушона. А аз си платих като поп. Ники ако прецени може да покаже снимките да видите за какво става въпрос. А, за малко да забравя-оказа се, че като са сменявали бензиновата помпа(така и не разбрах защо, на старата и нямаше нищо), са поставили ангренажния ремък не на точния зъб. Добре че Ники и Мишо го видяха и го оправиха.
Пиша това първо за да изкажа огромната си благодарност за професионализма и човещината на Ники и Мишо, и второ за да предпазя други колеги-не си оставяйте колите в непроверени сервизи. Това може да ви струва скъпо. Запазете си час при Ники и Мишо в Герман и бъдете сигурни, че ще ви свършат качествено работата и няма да ви подведат. Освен това са много коректни и точни пичове. Дай Боже повече такива свестни хора.
Още веднъж огромно благодаря на Ники и Мишо!
Успех!
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Искам и тук да изразя благодарности на Ники и Мишо, които вчера се отзоваха и дойдоха на място да ми помогнат да запаля 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Най накрая и аз да си запазя час за сервиза в Герман че колата /Ибиза 1.6 SR / харчи 17 литра на 100 км градско и пада до 12 при празни улици, а извънграда под 8 не пада и малко влиза бензин в маслото и при температури около нула градуса при първо палене гасне при натискане на газта
Добре че момчетата си разбират и винаги изпипват нещата и съм благодарен че решиха да ме вземат преди 2011 та 

4estita koleda !
Дали случайно работите следващата седмица ( 27-30 декември ) ? Нещо много го закъсах с трансмисията и имам нужда от помощ
п.с. Имам поло '99-та
Дали случайно работите следващата седмица ( 27-30 декември ) ? Нещо много го закъсах с трансмисията и имам нужда от помощ

п.с. Имам поло '99-та
Последна промяна от colder на Нед 26 дек 2010 20:55, променено общо 1 път.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”