иска ми се много да идвам,но това ще е възможно само и единствено,ако срещите са от 14ч.(това може да се приеме и като предложение),но разбира се заради един човек няма смисъл да се правят такива промени,но все пак

vladrs написа:няма да мога,както бях казал по-рано,всяка неделя работя от 15 до 22 ч.,
иска ми се много да идвам,но това ще е възможно само и единствено,ако срещите са от 14ч.(това може да се приеме и като предложение),но разбира се заради един човек няма смисъл да се правят такива промени,но все пак![]()
![]()
sharik написа:колеги кажете дали ще има среща днес да знам да какви планове да си правя поздрави
Jettix написа:
Заповядай, колега. Всяка неделя има срещи.
izzmamata написа:Мен днес не ме чакайте, имам гостенкаа що се отнася до клубните материали, не забравяйте че Ели е с влак а не с кола, недейте да я натоварвате ...
EliPavlova написа:izzmamata написа:Мен днес не ме чакайте, имам гостенкаа що се отнася до клубните материали, не забравяйте че Ели е с влак а не с кола, недейте да я натоварвате ...
Ели не я мислете, се ше се намери някой да ме вземе. Ако някой иска нещо да ми драсне ЛС или да се обади - 0895 05 10 70, за да знам колко и какво да взема преди да ме натоварят за РусеНяма да ги нося на гръб, така, че няма да тежат
Тръгвам се утре около обяд.
EliPavlova написа:Чувам добра срещичка се е получила днес
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта