Лесно ли е да се заШали двигател , а???

MITKO_DVD написа:къде сте ползвали услуги,защото аз да си го боядисвам с разни незнайни бой малко не ми се иска да рискувам
amonev написа:... Предоволен съм ...
LILO&STICH написа:ех,очаквам те скоро да писнеш за скороста им.Всички нови абонати се кефян на тази скорост.В следващият момент,почва надолу-надолу.После изчезва съвсем,и си ги чакаш на телефона,после на вратата![]()
Накрая събираш всичко,и им го връщаш с мноооого дълги фрази по адрес на фирмата,обслужването и както си му е реда нататък
Радавай се засега
yoan4o написа:Все пак шофирах в другата посока, как да снимам, как да записвам, и Шива не би успял за тия 15-тина секунди!
Bobi_S13 написа:аман от светофарни биячи!
Трябва да се внесе искане до Фандъкова, за направа на ринг(тепих) на жълтите павета, с цел саморазправа между шофьори. С минимална такса, с цел подпомагане на Столична Община!
3 километра карам 1 километар бутам имам прасец на крака като на култоряга само от тази кола
Самия факт, че марката (и по-специално модела) е толкова разпространена, трябва да ти говори, че куцо и сакато кара golf.
JoJoooo написа:Извинете ме за тЪпия въпрос. Случайно някой да знае как се свързва стъпало, че нямам ни най малка информация а искам да свържа моето което го взех ония ден. Ще съм много благодарен на някой който може да ми помогне
Bobi_S13 написа:ако е за стълбище тука е мястото на темата, ама ако е за музика viewforum.php?f=12 те тука те
icoico написа:Даммм,и ако паркираш някъде в началото на Симеон и тръгнеш пеш през "мола" къъм центъра, в един момент започваш да откриваш части от колата си по рафтовете в магазините
VasillP написа:година, километри, екстри нещо?!
...като гледам е спортен модел!
Pacho B написа:Спортен спортен колко да е спортен....
Galov-8607 написа:МНОГО ХАРЕСВАМ ЗИМАТА защото 1.сум алергичен от тополи цветя.2.зимата сяка седмица когато има сняк се качваме на лалето дрифт. снолборд хижи пиене
Bobi_S13 написа:Fifa написа:В Лучано ходили ли сте?
той има малко дете, не става да се гледат мачове там!
Pichaga написа:ходите по Симеон люпите семки и по едно време притичва арабин със стрела в гърба... Веритаса да ви разправя
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 64 госта