Пасат б4.Единично чукане при тръгване и спиране ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат б4.Единично чукане при тръгване и спиране ?
Колеги разтропа ми се предницата на пасата.Смених втулките на носачите и биалетките.Шарнирите бяха здрави поне на външен вид и колата се постегна но започна едно леко чукане при тръгване и спиране което постепенно се засили и сега не знам какво да сменям.Питах 3ма човека и 3мата ми казаха различно.Единия каза тампони на макверсоните...втория тампони на стабилизиращата щанга а третия шарнири... Да взема да смена сичко ... Кажете ако някой е имал такъв проблем да помага . Благодаря предварително.
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
Re: Пасат б4.Единично чукане при тръгване и спиране ?
От тези трите ми се струва най-логично да са тампони на стабилизиращата щанга. При превключване на скорости, има ли го чукането?
- boreto1977
- Автомобил: passat 3BG T4 Caravelle syncro
- Двигател: AVF 2003 ACV 2001
според мен майсторите са забравили да стегнат някой от болтовете на носачите
провери ги преди да се хвърлиш в смяна на здрави части

провери ги преди да се хвърлиш в смяна на здрави части

-
- Автомобил:
- Двигател:
при смяна на скоростите го няма...само при тръгване и спиране и то при малко по рязко тръгване и спиране.
Като цяло аз си я правих и нищо чудно да не съм стегнал някой болт като хората...ама уж ги проверих ... не знам...още днеска ще провера болтовете да съм сигурен ... и довечера ще пиша
Като цяло аз си я правих и нищо чудно да не съм стегнал някой болт като хората...ама уж ги проверих ... не знам...още днеска ще провера болтовете да съм сигурен ... и довечера ще пиша