PASSAT W8 , 4-motion - идеи
Re: PASSAT W8 , 4-motion - идеи
За мен тази кола в стоков вид е уникална като визия, а не е като да и липсват екстри
Изобщо не се занимавай с глупости карай си я и се кефи. Евентуално може само чип да сложиш, но без генерации, без спортни филтри, без окачвания или каквото там се сетиш.

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Колата е идеална на външен вид, не пипай нищо по оптиката отвън. Каквато и джанта да сложиш, Ламбо няма да стане. А сегашния и вид е достатъчен, за да всява респект и да "наказва" (ако това ти е целта).
Концентрирай се на функционални подбрения вътре които да ти правят кеф. Нави, мултимедия, хубава (качествена!) музика
Концентрирай се на функционални подбрения вътре които да ти правят кеф. Нави, мултимедия, хубава (качествена!) музика
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
"Спешно" те съветвам да махнеш нескопосано поставения парктроник и да си намериш лайстна с оригинални датчици или поне на тези им поизпили малко външните рингове и ги сложи в лайстната, защото по-голяма простотия от това да си надупчиш бронята и да сложиш евтин парктроник няма. Без лични чувства, но на мен ми изглежда много нескопосано.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
dancing_niki написа:"Спешно" те съветвам да махнеш нескопосано поставения парктроник и да си намериш лайстна с оригинални датчици или поне на тези им поизпили малко външните рингове и ги сложи в лайстната, защото по-голяма простотия от това да си надупчиш бронята и да сложиш евтин парктроник няма. Без лични чувства, но на мен ми изглежда много нескопосано.
И аз си мислех същото, но ти го каза

-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Мнението ми е малко в стил присмял се хърбел на щърбел но все пак да го кажа
.Праговете и долните части на броните са боядисани в черно и от там се губи контраста с очертанията на колата , ако са в цвета на колата мисля че ще изглежда по добре . И второто ... тоя гръмоотвод ми избоде веднага очите , оригинално ли е така
? Колата е достатъчно рядка и е хубаво да се срещат такива екземпляри по нашите пътища , безаварийна еkсплоатация ти пожелавам 

Последна промяна от red rider на Пон 29 ное 2010 23:05, променено общо 1 път.
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Zenec в Германия ги разлюбиха...Изглеждат добре, но са нестабилни, на вадят данни на МФАто и дисплея бил посредствен.
red rider написа:Мнението ми е малко в стил присмял се хърбел на щърбел но все пак да го кажа.Праговете и долните части на броните са боядисани в черно и от там се губи контраста с очертанията на колатa
тези части на вратите са гумени и незнам с какво може да ги боядиса за да не падне боята ,на моя пасат е същото.
особено на първия по вискок бордюр като се поизметнат.
- group®
- Темерут
kickdown написа:Това за вътре:
http://www.zenec.com/en/products/ego/vo ... ze-nc2040/
В тояга го има на цена от 2100лв.
Уж било надежно

Пасва перфектно на мястото на фабричната навигация и има същото захващане.
И става наистина читаво.
Говорих и за монитор в облегалката - 600+ Алпин + 250 за окабеляване и тапициране.
Готиното е, че може да пуснеш отзад филмче за детето, а отпред навигаци или друго

- live_for_passat
- Автомобил: VW Bora 1.9 TDI PD 131hp
- Двигател: ASZ 2002
монитора за отзад не става ли с лаптоп и зарядно за кола?
- group®
- Темерут
Е то всичко може