Малък въпрос относно ЕС....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Малък въпрос относно ЕС....
От скоро ме гложди нещо, всеки ти втълпява, че членството в ЕС е много хубаво нещо и ще ни донесе само хубави неща(поне аз с такова впечатление съм останал)......никой обаче не казва какво същност ще стане като влезем в ЕС или поне не съм чул......носят се само митове и легенди какво станало в Гърция като влезли в ЕС или в някой друга държава......като е толкова хубаво и всичко е планирано, искам да разбера хронологията на събитията след влизането в ЕС, все пак има план или се цили нещо.........винаги ми се е искало да чуя от устата на някой който казва "като влезем в ЕС всичко ще се подобри", нещо от сорта на "Като влезем официално първо ще стане еди си кво, после еди си кво и т.н."......Някой който е просветен ще може ли да ми обясни(ако има такива), може и на ЛС, защото има голяма вероятност тази тема да бъде заключена/изтрита........
- levonik
- Автомобил: T3 Caravele D
- Двигател: CS 1985
Защо ще я трият? Защото може да се засегне някой на политическа линия ли и това е непозволено от първоначалните правила?
Може, ако се засегне на партия, но когато се отнася за т.н. "политическа класа" целокупно, не може, или по-точни не би трябвало. Няма персонификация.
[color=green]Отговор скъпи приятелю никой няма да ти даде. Особенно властимащите. Не че не знаят, а просто не виждат смисъл. Никой не ги е заставил да го направят и при обикновените предизборни боричкания, та сега ли, когато очакват да паднем от кеф на 01.01.2007? То е въпрос на научаване и при това доброзорно.
Всеки път се каня да се изсипя на някой предизборно мероприятие и да задам подобни на твоите въпроси. Нещо от рода на прословутата близкоизточна пътна карта: първо това, след това на база постигнатото - това, след това...... После им тегля един сексуален привет и сядам да си гледам телевизора. Не ме е страх, а се подчинявам на африканското правило: не разгонвай с ръце / въпроси/ накацалите те и хапещите те мухи, защото тези поне са се наяли. На мястото на прогонените ще дойдат гладни.Току виж си прогоним някой политик поради некомпетентност, Боже, какъв ли нов ще дойде? [/color]
Може, ако се засегне на партия, но когато се отнася за т.н. "политическа класа" целокупно, не може, или по-точни не би трябвало. Няма персонификация.
[color=green]Отговор скъпи приятелю никой няма да ти даде. Особенно властимащите. Не че не знаят, а просто не виждат смисъл. Никой не ги е заставил да го направят и при обикновените предизборни боричкания, та сега ли, когато очакват да паднем от кеф на 01.01.2007? То е въпрос на научаване и при това доброзорно.
Всеки път се каня да се изсипя на някой предизборно мероприятие и да задам подобни на твоите въпроси. Нещо от рода на прословутата близкоизточна пътна карта: първо това, след това на база постигнатото - това, след това...... После им тегля един сексуален привет и сядам да си гледам телевизора. Не ме е страх, а се подчинявам на африканското правило: не разгонвай с ръце / въпроси/ накацалите те и хапещите те мухи, защото тези поне са се наяли. На мястото на прогонените ще дойдат гладни.Току виж си прогоним някой политик поради некомпетентност, Боже, какъв ли нов ще дойде? [/color]
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ще трябва да ратифицираме законите на общността и да живеем по тези правила, ще се плаща членски внос от държавата, поне първите няколко години ще сме на +, че няма да плащаме много, ама и ще ползваме поо-малко от останалите членове. а ние по закони не сме свикнали да живеем, не и по реалнодействащи като че ли..
но поне ще може да пътуваме в някои страни-членки по-лесно от сега.

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ние сме необходими на ЕС!В момента страдат от свръхпроизводство и ние ще сме добре дошли!Производството ще трябва да следва европейски рамки,което ще значи,че много от българските производители ще фалират.Като за начало се очаква и газта да се вдигне..
Няма смисъл да обяснявам колко апокалиптично ще е положението в началото,но няма лесен преход.Трябва да се мине през него и да се надяваме,че новото,което ще дойде ще е по-добро.Единствените ми съмнения са относно психиката на българина как ще успее да се промени??
Няма смисъл да обяснявам колко апокалиптично ще е положението в началото,но няма лесен преход.Трябва да се мине през него и да се надяваме,че новото,което ще дойде ще е по-добро.Единствените ми съмнения са относно психиката на българина как ще успее да се промени??
За осми път ще го кажа
Ако сте гледали последния филм за зоро , там в годината 1865 се прави референдум дали калифорния се присъедини към САЩ
Вас уважаеми Българи в 21 век някой да ви е питал дали искате НАТО дали искате ЕС ???
да е излязъл някой да каже плюсовете от това членство
да ви каже минусите ???
само за пример ако плюсовете могат да се изпишат на 1 страница , то минусите са на 50.........
Защо в Италианското и Гръцкото общество има твърдата нагласа за излизане от ЕС ???? Единствените държави в ЕС с положителен баланс от ЕС са Ирландия и Португалия
и т.н. .............
Ако сте гледали последния филм за зоро , там в годината 1865 се прави референдум дали калифорния се присъедини към САЩ
Вас уважаеми Българи в 21 век някой да ви е питал дали искате НАТО дали искате ЕС ???
да е излязъл някой да каже плюсовете от това членство
да ви каже минусите ???
само за пример ако плюсовете могат да се изпишат на 1 страница , то минусите са на 50.........
Защо в Италианското и Гръцкото общество има твърдата нагласа за излизане от ЕС ???? Единствените държави в ЕС с положителен баланс от ЕС са Ирландия и Португалия
и т.н. .............
Последна промяна от One на Чет 06 юли 2006 8:04, променено общо 1 път.
Има много за и против вкизането ни в ЕС, и сега просто не може да се предскажат всичките. НО, да си чул някой от новите членки да иска да си ходи? Да, наистина като говориш с чехи, поляци, унгарци и т.н., все се оплакват - станало скъпо, по-лошо от преди и т.н. Но летищата на европа са пълни с млади чехи, поляци, унгарци които пътуват из Еропата, карат основно нови коли, цените на храните са както у нас, но заплатите им са по-високи от нашите. Да, наитина, това което изброих са външни белези за благополучието на едно общество и са доста повърхностни, но пък нали казват първото впечатление е най-важно.
Та катоо искаш да влезеш в клуба, му спазваш правилата. Иначе оставаш отвънка, и портиера на клуба само те подритва.
Та катоо искаш да влезеш в клуба, му спазваш правилата. Иначе оставаш отвънка, и портиера на клуба само те подритва.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
те тея субсидии си текат от многоооо време за определени хораNovobranecGT написа:А какво мислите за огромните европейски субсидии, който щели да потекатДоколкото помня, постоянно пропагандираха, че влизаме точно заради тези пари
А те още от сега перат европейските пари по всякакви програми и при това ги хващат, така че пари ще видим през крив макарон.....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”