+/- за ксенон Н7 на дългите светлини при Пасат В 5.5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: +/- за ксенон Н7 на дългите светлини при Пасат В 5.5
Дам.. и аз си търся бели габаритки и мисля дасменям с бяла на дългите за първо време,наистина си прав много трудно ще слагат крушките на дългите(да не говорим за ксенон ) и на габарита,ама какво да се прави ще търся и ще се мъча..
- vwtaz
- Автомобил: Passat 3BG
- Двигател: AVF
Да сподела и аз,B 5.5 AVF 2002 г. от март месец съм с ксенон на късите и на дългите до сега никакви проблеми не съм имал,само забелязах че при първо палене на дългите им требва време да изгреят около 2-3 секунди и толкоз при превключвания къси дълги нема видими забавяния, на дългите баластите са слим,всички крушки са H 7 35 W 6000 К , а габаритите са Led 7 диода светат добре, относно трудности по монтажа - без сваляне на фара само гинеколог може да се оправи от дясната страна от ляво нема проблем място колкото искаш и за работа и за баластите скатах ги в празното място до гърловината на хидравликата. Мислих и халогените да преработа ама полицаите се заяждат, като видат че са пуснати почват забележки и тем подобни и се отказах да се занимавам. Снимки не съм се сетил да направа ама и това че стане.
- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
Не,ужас...снощи имах малко балканско каране-в мъгла,дъжд,но също и в чисти участъци и тия дълги ме съсипаха,нищо не светят
Та да питам-преди да пристъпя към слагане на ксенон като последна мярка,има ли да се продават качествени и силни крушки,които са с бяла светлина?Късите са ми 6000к с много лек синкав оттенък,поне да наподобяват малко...?Старата кола я карах с тия ментаци и си светеше добре,а тука или наистина големи боклуци взех (че и 55W) или пасатко не ги понася 

-
- Автомобил:
- Двигател:
опитай с 100 w аз сега съм взел и се чудя кога да ги меткам на дългите да пробвам...ама без разглабяне не виждам как...

- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
RadoShopa написа:Не,ужас...снощи имах малко балканско каране-в мъгла,дъжд,но също и в чисти участъци и тия дълги ме съсипаха,нищо не светятТа да питам-преди да пристъпя към слагане на ксенон като последна мярка,има ли да се продават качествени и силни крушки,които са с бяла светлина?Късите са ми 6000к с много лек синкав оттенък,поне да наподобяват малко...?Старата кола я карах с тия ментаци и си светеше добре,а тука или наистина големи боклуци взех (че и 55W) или пасатко не ги понася
ако си мислиш,че ксенона ти на дълги в мъгла ще свети повече от жълтата светлина

- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
Тони1 написа:RadoShopa написа:Не,ужас...снощи имах малко балканско каране-в мъгла,дъжд,но също и в чисти участъци и тия дълги ме съсипаха,нищо не светятТа да питам-преди да пристъпя към слагане на ксенон като последна мярка,има ли да се продават качествени и силни крушки,които са с бяла светлина?Късите са ми 6000к с много лек синкав оттенък,поне да наподобяват малко...?Старата кола я карах с тия ментаци и си светеше добре,а тука или наистина големи боклуци взех (че и 55W) или пасатко не ги понася
ако си мислиш,че ксенона ти на дълги в мъгла ще свети повече от жълтата светлина![]()
Нищо не съм си мислел,не съм малоумен!!!Просто споменах,че карах в такива условия,а при нормални-без мъгли и т.н. нищо не се вижда заради гадните крушки!На всеки нормален шофьор му е ясно,че в мъгла няма спасение с дългите,каквито и да са те....!