Top Gear разкри самоличността на The Stig
- snoopgod
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Top Gear разкри самоличността на The Stig
или е хил или джони хърбърт 

- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля, че самото обсъждане на истинското име на The Stig е плод на предостатъчно добър рекламен трик и някак си няма да е изгодно да бъде разкрита самоличността му
Не виждам к'во го дъвчете още.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Британски съд не позволи на Би Би Си да скрие самоличността на тайнствения пилот Стиг от популярното автомобилно предаване "Топ Гиър".
Кой се криеше зад белия костюм и огледалния визьор на шлема бе една от най-пазените тайни в тв индустрията на Острова, като всички в екипа на предаването, външните сътрудници, дори медиите участваха в джентълменско споразумение да не споделят нищо относно истинската личност на Стиг, за да не развалят удоволствието на зрителите.
Които, собствено, са над 350 млн. по цял свят...
Мистерията обаче беше предадена от... самия Стиг. От реалния човек под шлема, чието истинско име е Бен Колинс.
Професионалният пилот от Бристол бил недоволен от цялата тази тайнственост - официално кой е Стиг знаят всичко на всичко шестима души, трима от които самите водещи: Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей.
Тайнствеността обаче бе една от отличителните черти на предаването, която освен добро настроение носеше и пари: официалният онлайн магазин, например, продаваше забавни тениски с надписи "Баща ми е Стиг" или "Стиг съм аз!".
Бен Колинс обаче бил недоволен, че останалите от екипа имали възможност за допълнителни доходи от издаването на книги и продажбата на различни промоционални продукти, разкрива в. "Дейли Телеграф".
Затова в собствената си биографична книга той разкрил истинската самоличност на Стиг.
Около нея започна да се шуми още преди известно време, когато стана ясно, че фирмата му "Колинс Аутоспорт" отчела специализирани услуги, "извършени за Би Би Си и най-вече за "Топ Гиър".
Освен това миналата година един строител, който ремонтирал дома на пилота, заяви, че именно Колинс е Стиг, тъй като докато работел у тях, намерил костюма и ръкавиците на загадъчния персонаж.
Би Би Си (BBC.co.uk) потърси защита от съда, като заяви, че пилотът, снимал се и като дубльор в автомобилни каскади на Джеймс Бонд, е подписал договор за конфиденциалност.
Издателите на биографията - "ХарпърсКолинс", пък контрирали, че Би Би Си, която е обществена телевизия, харчи парите на данъкоплатците, за да блокира издаването на книгата на Бен Колинс.
Сегашният "бял" Стиг е в шоуто от 2003 г., когато замени "черния" Стиг. Рокадата дойде, след като оригиналният пилот - Пери Маккарти, разкри кой се крие под черните дрехи в собствената си биографична книга.
Феновете очакват, че в новия сезон, който започва наесен, съвсем обяснимо ще се появи нов Стиг. Някои дори са убедени, че този път той може да бъде не с различен цвят - бял, черен..., а с различен пол.
Засега от "Топ Гиър" не коментират подобни слухове, но открито признаха за проблема и не скриха, че са бесни от случващото се.
Източник: VESTI.bg
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
И белия ще го хвърлят от някой самолетоносач. 
Some say his genitals are on upside down, and that if he could be bothered, he could crack the Da Vinci Code in 43 seconds...

Some say his genitals are on upside down, and that if he could be bothered, he could crack the Da Vinci Code in 43 seconds...

Последна промяна от kaiser666 на Пет 03 сеп 2010 0:58, променено общо 1 път.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аре нов Стиг за новия сезон 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:Нищо подобноПоследните два сезона The Stig е човек на име John Richardson.Знам го защото леля ми е женена от 12 години за него.
Или леля ти те е излъгала, или в момента се развеждат

П.П. Аз съм новия Стиг, питай гаджето

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Шуми е най - големия 

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моя версия:

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Добра реклама на предаването преди сезона
Събуди интерес 

- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Остана да намерим къде в джобс.бг е скрита обява за новия сезон на Топ Гир да работиш като Стиг

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:Аре нов Стиг за новия сезон
http://www.topgear.com/uk/videos/video-the-stig-farm

- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Кажи ми какъв олигофрен го е измислил това

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не си запозната с творчеството на Топ Гиър, щом това те впечатлява госпожице Елф ...да не говорим, че не разпозна гласа на господин Кларксън
това да се поправи възможно най-скоро ...

- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Tyan написа:Не си запозната с творчеството на Топ Гиър, щом това те впечатлява госпожице Елф ...да не говорим, че не разпозна гласа на господин Кларксънтова да се поправи възможно най-скоро ...
Не господин Механджийски. Не сте прав. С творчеството и олигофренизма на Топ Гиър съм запозната, а да говорим за това че разпознах гласа му, никъде не съм споменала че не съм ? Идеята на по-горният ми пост, е че се възхищавам точно на творчеството, но да сътвориш нещо такова трябва прекалено много да ти хлопа дъската

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Да си поданик на империята е предостатъчно!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”