Пасата губи вода.
- nikommm
- Автомобил:
- Двигател:
Пасата губи вода.
Пасат Б3, 1991 година. На около 10 дена се налага да доливам около 0,8 - 1 литър вода. Радиаторът е здрав. Откъде и какво да започна да проверявам? Дали е нещо свързано с водната помпа, или (което според мен е по-лошият вариант) - гарнитура на главата. 

- c_todorov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасата губи вода.
Пусни в търсачката "загуба на антифриз". Дори само в техническия форум за Пасат има доста теми по този проблем с най-различни възможни причини (например тук http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=115611) и начини за диагностика.
Успех!
Успех!
- niki79
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP
виж троиника с температурните датчици да не се е спукал,най безобидното решение,а иначе проблема може да идва от много неща,както е споменал колегата по горе 

- onion
- R.I.P
- Автомобил: Passat B3 1800 mono
- Двигател: ABS 92
Колата има ли газова ?
Питам защото моята губеше вода от едно от колената за водата на изпарителя.
Провери маркучите и виж отзад на колекторите също, защото аз като я сглобих и от там прокапа. Виж също тези пластмасовите на входа и изхода на радиатора , случва се да се сцепят.
Питам защото моята губеше вода от едно от колената за водата на изпарителя.
Провери маркучите и виж отзад на колекторите също, защото аз като я сглобих и от там прокапа. Виж също тези пластмасовите на входа и изхода на радиатора , случва се да се сцепят.