Странен проблем с тоците на Голф 3 Кабрио :D
-
nCux0_guCnaHceP
- Автомобил:
- Двигател:
Странен проблем с тоците на Голф 3 Кабрио :D
Имам Голф 3 Кабрио 95г. имам много странен проблем и все още ме съм я водил на майстор и се надявам вие да ми помогнете ;Д.Значи след като изгася колата ми изгасва на таблото часовника на колко километри е колата, оборотомера ми остава на 900, нямам аларма нямам централно всичко ми изгасва.Но примерно CD-то ми работи.В началото ми го правеше тоя проблем рядко, но сега това става всеки път когато изгася колата.Моляви помогнете ми ако можете.Благодаря ви предварително
Re: Странен проблем с тоците на Голф 3 Кабрио :D
Изчезва ти един от постоянните плюсове.Трябва да се попремери малко,колега.Така от разстояние могат да бъдат много предположения.
- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
nCux0_guCnaHceP написа:Имам Голф 3 Кабрио 95г. имам много странен проблем и все още ме съм я водил на майстор и се надявам вие да ми помогнете ;Д.Значи след като изгася колата ми изгасва на таблото часовника на колко километри е колата, оборотомера ми остава на 900, нямам аларма нямам централно всичко ми изгасва.Но примерно CD-то ми работи.В началото ми го правеше тоя проблем рядко, но сега това става всеки път когато изгася колата.Моляви помогнете ми ако можете.Благодаря ви предварително
Провери си бушони 21 и 22 в най-дясно на бушониерата!!!
И избягвай Китайските зарядни за телефони които се пъхат в запалката!

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Мдааа определено изгорял предпазител и както е казал колегата за зарядните аз пък ще допълня внимавай какво ше сложиш на мястото на изгорелия
viewtopic.php?f=1&t=43617
Прочети внимателно темата
viewtopic.php?f=1&t=43617
Прочети внимателно темата
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”