Турбо за голф 3...
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Турбо за голф 3...
В интерес на истината темата като чисто информативна стана интересна и като в случая добавим още около 300-500 за минаване от моно към пълна спринцовка може да се събере инфото и да се сложи във FAQ като какво е нужно да направжим една атмосферка - турбо с минимум средства. Аз съм сигурен, че дори и на тоя минимум от около 3000~3500лв автора се е отказал 

- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Авторът просто е сънувал (като всички с такива теми) мокри сънища и на сутринта си е рекъл - абе чакай аджиба да питам тука с 200-300лв. до 500 макс. може ли да спретнем едно турбо-проектче, ама да не ми гори много, че съм и на газ... 

- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
колега Венто, пишеш големи глупости. И тъй като не ми се влиза в спорове, моля те като турбинираш ВР6цата да споделиш колко ти е излезнало, ама честно
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Medix написа:Здравейте килеги бих искал да ви попитам дали е възможно да сложа турбо на голф 3 АММ двигател 55кв .. ?и ако може как точно става номера?
Да можеш, най-лесно ще ти е в жабката и номера става като си намериш турбина, отваряш жабката и мяташ вътре, после заключваш и си ти

Има няколко много стойностни проекта за атмосферни коли превърнати н турбо такива, но теб те мързи да четеш и си поредния псевдо рейсър искащ да прави турбо тунинг на мега мощното моно с газова уредба... Познах ли?
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Двигател АММ на МК3 нЕма!Medix написа:Здравейте килеги бих искал да ви попитам дали е възможно да сложа турбо на голф 3 АММ двигател 55кв .. ?и ако може как точно става номера?