иначе с двулитрово шише закачено на прозореца при икономично каране минавам 40км
ако е арна домашарка и повече ще изкарам

иначе с двулитрово шише закачено на прозореца при икономично каране минавам 40км
rosy написа:Здрасти, и да се запознаеш с тези два раздела подробно:
viewforum.php?f=36
viewtopic.php?f=4&t=152663
Varbona написа:Нека и аз се представя-"27-годишен, снажен, здрав, с ведър и дружелюбен характер, с добро чувство за хумор, материално осигурен - търси да закупи трактор с редосеялка..."
и си поредния псевдо рейсър искащ да прави турбо тунинг на мега мощното моно с газова уредба... Познах ли?
ventotdi написа:...по принцип спортен филтър ако има турбо не се слага защото турбото си взема въздух колкото му трябва...
Не вярвам да го заинтересува, сигурно ще миришеxriso91 написа:колега ето двигател обаче е спикан картера но ще смъкна от цената...
пиши на лс ако те унтересува.
rosy написа:Добре де не ви ли е малко срам, стига с този спам егати
rosy написа:Значи аз, голфъра, нии и елфа![]()
3-ма красавци и една секс звезда.
Някой грозен и обикновен няма ли да дойде![]()
Varbona написа:медаров- ще храниш свинкята и никъде нема одиш
sasho90 написа:колега джантите са от bmw 525 човека на който са каза че стават и на 320 ка но незнам колко са не са 4 по 100 май са 4 по 120 ако се инт пиши да ти прата снимки
.... имах лошия късмет да ми подарат едно Сузуки Слифт 1990година,но се оказа много скапано и отгоре на това частите му бяха безбожно скъпи.Ето,че и на него му издуха гарнитурата на главата и ми писна и ще го пракувам.
batmilko написа:Galov-8607 написа:К_Р и за ОПРАВЛЯВАЩАТА НИ СИСТЕМА ( ДЕПУТАТИТЕ)
ти май не си ходил много редовно на училище, а?
morfei1 написа:щото няма такъвdonMaranzano написа:Автоматика има едно предимство и то, е че почти не хаби съединител.
du6ev написа:Тъщата е като тортата,зета и двете ги обича студени и със свещи!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта