Цените на газта

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
GT limited edition
Автомобил:
Двигател:

Re: Цените на газта

Мнениеот GT limited edition » Пон 29 ное 2010 22:30

Аз съм ЗА ! Спирам да зареждам от ОМВ и ЛукОйл ... Айде колеги вие сте .. както казва един любим анимационен герой "Колкото повече , толкова повече"

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Пон 29 ное 2010 22:35

[quote="mitakathvp"]Иде реч,че пак пишеш глупости :lol: mhihi разхода при автомобилите се мери литри/изминато разтояние,а не литър-час това да не ти е селскостопанска помпа или някакъв агрегат :lol:[/
тцццц така е какво са 1.5литра аз просто споделям интересни факти , че може да караш и с 120 спокойно и да си свиркаш :drive :drive

Потребителски аватар
mitakathvp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitakathvp » Вто 30 ное 2010 0:22

Да така е :lol: мога да карам и с 150-160 да ми гори около 9-10 газ и пак да си свиркам ама не е като около 7 при 90-100км/ч mhihi

Потребителски аватар
ahhi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ahhi » Вто 30 ное 2010 1:09

хубаво ,без омв,шел,лукойл... само малките газстанции ще посещавам и еко,ако се наложи -това за мен...

Потребителски аватар
aiptek
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот aiptek » Сря 01 дек 2010 1:11

В София на ул.Тодор Каблешков до суши бар BeSo бившата пица Италия има газ станция.
Цената на газта там е 1.27.лв
Дайте да се хванем месец два само там да зареждаме и фа видим какво ще постигнем...
Ще потърся някой да ни направи стикери които да разлепим по колите и така да изразим мнението относно цената на газта... а и не само.

СЪГЛСНИ ????
Ако сте, дайте да измислим текст за стикерите

BG_POLICE
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BG_POLICE » Сря 01 дек 2010 8:12

aiptek написа:В София на ул.Тодор Каблешков до суши бар BeSo бившата пица Италия има газ станция.
Дайте да се хванем месец два само там да зареждаме и фа видим какво ще постигнем...
Ще потърся някой да ни направи стикери които да разлепим по колите и така да изразим мнението относно цената на газта... а и не само.

СЪГЛСНИ ????

Аз преди време споделих, че ако не зареждам на ЕКО, зареждам на въпросната газ станция и трябва да отбележа, че съм изключително приятно изненадан от качеството на газта, от цената и от това, че ми зареждата точно толкова, колкот трябва За въпросната станция ми каза един колега, който зарежда само там от 4 години и никога досега не е имал проблеми! Та той се познава и с управителя на обекта и когато го е питал защо държът вънаги 6 стотинки по-ниска цена в сравнение с другите, той му отговорил, че първо зареждали от някакви производители и второ това бил техния начин да си намерят някаква ниша на пазара, защото иначе ако сложат цени като другаде никой няма да зарежда при тях! Отделно поради същата причина нямат никакъ интерес да развалят качеството на газта :да: Който има възможност нека пробва няма да съжалява :beer

Потребителски аватар
integrale45
Автомобил: Audi 80 quattro 20V
Двигател: AJL 1997
Контакти:

Мнениеот integrale45 » Сря 01 дек 2010 9:38

И аз пуснах линк към темата във форума на Ауди,това е нетърпимо :|

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Сря 01 дек 2010 10:57

aiptek написа:В София на ул.Тодор Каблешков до суши бар BeSo бившата пица Италия има газ станция.

СЪГЛСНИ ????

Това е стара тактика на южноамериканските негри в америка. Точно така се постига консенсус спрямо несъгласие за нещо ,което е скъпо.
Това е идея която не само газта ще намали но и много други работи. Този начин е много резултатен, но хората трябва да са едини, не е нужно да се дигат стачки , да се чупят глави , побоиша и т.н. :012:
Примерно утре ако тръгнем с колела както в холандия , може и бензина и дизела да станат по 0.50 стотинки тъй като няма да има търсене, иняма да замърсяваме българия. mhihi
Понеже си возим задни*ите на автомобили затова е 2 лева горивото :Mr Green Fun

Потребителски аватар
xploid91
Автомобил: Golf 4
Двигател: AGU 2002

Мнениеот xploid91 » Сря 01 дек 2010 17:55

Днес 1.35/л Взеха да прекаляват.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Сря 01 дек 2010 20:13

xploid91 написа:Днес 1.35/л Взеха да прекаляват.

Като мълчим ще ни дерат. Нека ни е зле.
1,50 да стане, ще си купя колело, да еб@ тез алчни анални отверстия.

Само да допълня за тези предложения за стикери - и колите да си запалим публично нищо няма да се постигне.

orlin4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orlin4ooo » Сря 01 дек 2010 20:18

nikson85 написа:
mitakathvp написа:Иде реч,че пак пишеш глупости :lol: mhihi разхода при автомобилите се мери литри/изминато разтояние,а не литър-час това да не ти е селскостопанска помпа или някакъв агрегат :lol:[/
тцццц така е какво са 1.5литра аз просто споделям интересни факти , че може да караш и с 120 спокойно и да си свиркаш :drive :drive

И ти се изказваш неподготвен. Разхода при машини работещи с двигатели с вътрешно горене се мери И във литри/час. Просто мерните единици зависят от метода по който се измерва ако трябва да сме още по-точни НЕ разхода на гориво ами горивната икономичност. :)

Потребителски аватар
momcho_bg
Автомобил: Volkswagen Passat B5.5
Двигател: 2.5
Контакти:

Мнениеот momcho_bg » Сря 01 дек 2010 20:34

Това си е жив олигопол. Ако някои от колегите има връзки с комисията за защита на потребителите нека да я задейства! Не само че сме най-бедните в Европейския съюз но и разни монополисти се опитват да ни обират до шушка - визирам електро-разпределителните дружетва, ГСМ-компаниите и мобилните оператори!
Много ми е любопитно каква е чистата себестойност на газта? Къде е държавата да се намеси за да регулира стремежа за бързо забогатяване на бизнеса? В белите държави има максимално допустими норми на търговските надценки...Ние сме бананова република и това си е.

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Сря 01 дек 2010 20:52

Аз викам - малко по шопски - да вземат да вдигнат бензина и дизела на 2.40-2.50, че да се успокоим малко. Така газта нагоре, а ония си стоят и дразнят :) Или пък да изравнят метана с пропан бутана

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Сря 01 дек 2010 20:56

Щом зареждате значи може още да се вдига цената.

Потребителски аватар
momcho_bg
Автомобил: Volkswagen Passat B5.5
Двигател: 2.5
Контакти:

Мнениеот momcho_bg » Сря 01 дек 2010 20:58

Ми да спрем и да дишаме, да ядеме и да си купим по един кон с каруца?!?

Върни се в “Автогазови уредби”