Шпер за КР ??

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
paco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Шпер за КР ??

Мнениеот paco » Чет 06 юли 2006 8:47

HEMABPEME написа:...KR, PL и PG по default е шпер (ако не ти е сменяна ск. кутия или деферинциала) не съм информиран колко процента. За проба вдигни и двете двигателни гуми и завърти на ръка едната да видиш, че и двете се въртят в една посока, ако искаш спортен шпер това е друга тема :). А най-лесния начина за шпер 100% е заваръчен апарат и заварка на планети и сателити в деферинциала :lol: :lol: :lol: .

Грешка... и трите мотора дето си избройл са със най-обикновен деф.
Всъщност няма VW дето да излиза фабрично с шпер.

РАСО

Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf 3 1.8 » Чет 06 юли 2006 11:33

paco написа:
HEMABPEME написа:...KR, PL и PG по default е шпер (ако не ти е сменяна ск. кутия или деферинциала) не съм информиран колко процента. За проба вдигни и двете двигателни гуми и завърти на ръка едната да видиш, че и двете се въртят в една посока, ако искаш спортен шпер това е друга тема :). А най-лесния начина за шпер 100% е заваръчен апарат и заварка на планети и сателити в деферинциала :lol: :lol: :lol: .

РАСО

Само АБФ-а ама и той не е баш с шпер ами с некъв електронен блокаж ли е кво е точно и аз не го знам :?

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Чет 06 юли 2006 14:34

Golf 3 1.8 написа:
paco написа:

РАСО

Само АБФ-а ама и той не е баш с шпер ами с некъв електронен блокаж ли е кво е точно и аз не го знам :?

Аиде другия път на срещата ще ти покажа дали е само АБФ-а :) Ще видиш какво има под краката на предня дясна седалка.. или ако искаш ще ти дам да завъртиш гумите... :D :D

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Чет 06 юли 2006 16:54

Добре колеги и аз съм забелязал че го имам ама като гледам ск.кутия няма нито един кабел там освен на задната датчика и затова се чудя какъв ще е този електронен блокаж след като няма нищо по кутията :dontknow: п.п Иначе върти гуми но винаги двете даже и на завой :wink:

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Чет 06 юли 2006 17:07

Така е да, ама питай РАЗБИРАЧИТЕ те ще ни обяснят на нас тъипите... бтв зимата ако си карал в големия сняг занеш как е :D

HEMABPEME
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HEMABPEME » Чет 06 юли 2006 20:12

paco написа:

РАСО

да, да - от ВИТОША по-високо нема, после ни пробутват ония "... и един мармот завива шоколада...".

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Чет 06 юли 2006 20:15

Пич не се нерви :) Тука всеки знае повече от другия :D

Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf 3 1.8 » Чет 06 юли 2006 20:20

Tishku написа:Пич не се нерви :) Тука всеки знае повече от другия :D

Пич не всеки знае повече от другия ами всеки казва какво знае. :? Аз знам че само АБФ-а има ел.блокаж щом и ти имаш евала :D Не се самоизнервяйте всеки си дава мнението, айде сега некой дет е по навътре в нещата да каже кое как е и готово :wink:

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Чет 06 юли 2006 20:28

Нямах в предвид теб , ти си пич :D Ставаше дума за другите от темата... колко доказателства че не са прави , но пак съм смешен в техните очи :shock

Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf 3 1.8 » Чет 06 юли 2006 20:34

Tishku написа:Нямах в предвид теб , ти си пич :D Ставаше дума за другите от темата... колко доказателства че не са прави , но пак съм смешен в техните очи :shock

Ма верно си е странно щот аз до са не съм виждал 8клапаново гти с таквиз шукарий.Ти да не си с некой скрит АБФ :lol:

Потребителски аватар
paco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот paco » Чет 06 юли 2006 21:02

Аве момци...не се заяждам ама имам две счупени и скоростни кутий от KR с код 2Y и съм отварял както тях така и скорости на ABF а в гаража имам и скорости от 9A (2.0 16V). Сам не ми разправяйте че са с шпер , че да Ви събирам да разглобявате и гледате.

РАСО

Потребителски аватар
paco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот paco » Чет 06 юли 2006 21:08

Tishku написа:...Аиде другия път на срещата ще ти покажа дали е само АБФ-а :) Ще видиш какво има под краката на предня дясна седалка.. или ако искаш ще ти дам да завъртиш гумите... :D :D

И какво има под краката???? Сподели.

РАСО

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Чет 06 юли 2006 21:15

Така, предлагам споровете да спрат. Така наречения шпер или по-скоро Antriebs-Schlupf-Regelung ASR е екстра за "малкото" 8 клапаново GTI и е напълно възможно да го има в колата. Просто първият собственик си е платил допълнително за тази екстра.
Мир момчета. Съгласни!? :предавам се

Потребителски аватар
paco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот paco » Чет 06 юли 2006 21:21

То аз го казах ве :wink:

paco написа:...Всъщност няма VW дето да излиза фабрично с шпер.

РАСО

РАСО

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Чет 06 юли 2006 21:32

Пацоооо то е фабрично :) просто човека който е купил щайгата си е платил за нея :D

Върни се в “Силов тунинг”