та както споменах в една друга тема миналия петък - 03.12.04 ме удариха и мене

Пращам ви схема на удара, №1 съм аз, №2мацката дето ме удари (81-ви набор с голф 4 комби) ,№ 3 колата дето беше спряла да ми даде път. та аз там дето съм се нарисувал съм
спрял да се огледам за други коли и 4-ката се е залетяла по вторите трамвайни релси в насрещното и като се прибира ме забърсва със задния си калник. малко се сгъна задния и калник над гумата и 5 см. и се беше сцепила задната броня, като я погледнеш почти нищо на 4-ката, а на мойта двойчице и отиде предната броня, мигача и предния десен калник стърчеше на около 30 см. от капака, нищо не става от него. най-ме хвана яд, че катаджиите казаха тя е на главен път и ти не си и осигурил предимство, а това, че съм спрял, че тя се движи по насрещните трамвайни релси с превишена скорост, което го подтвърди човека дето беше спрял да ме пусне, за това ми казаха "нас това не ни интересува"

мама им стара проклета
както и да е, мислех да пускам възражение или нещо такова, ма си казах, че няма смисъл, щото началниците на тия катаджии няма да повярват на мен, а на схемата на тия глупаци, на която са нарисували 4-ката там където не е в нарушение и т.н., реших, че няма смисъл, като и без това не мисля да плащам акта, просто тая държава няма да се оправи скоро
между другото, някой да знае по чл.50 колко е глобата?
http://info.datacom.bg/batmilko/udar/1.jpg