Русе-Плевен,има ли някои да е минавал скоро

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Re: Русе-Плевен,има ли някои да е минавал скоро

Мнениеот 1z » Чет 02 дек 2010 13:02

kokobraiz написа:
DA@KA написа:
kvk написа:за три дена само 9 катастрофи не съм минавал от там след ремонта и не мога да кажа на какво се дължи
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=623601

Дължи се на простотията на някои проектант,да направи кръгово на главен път. :banghead:

Целия път Русе-Букурещ е осеян с кръгови движения :012:

Тя простотията не свършва на Дунава mhihi а и румънските са 5 пъти по-малки намират се по средата на селата на прав и равен участък и карайки с 50 не са проблем,а тук след 50 километра каране със 90+ и изведнъж завой със слаба видимост и кръгово накрая :roll:
Не съм го пробвал още ще видим.

pistara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pistara » Чет 02 дек 2010 13:18

Пътят ту е отворен ту е затворен,за това просто казваш на ченгелите "отивам за Борово" и проблема е решен заобикаляш само през Борово където пътя е много по кратък и по добър и проблема е решен ;)

Потребителски аватар
sam_boha
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sam_boha » Чет 02 дек 2010 16:00

1z написа:
kokobraiz написа:
DA@KA написа:
kvk написа:за три дена само 9 катастрофи не съм минавал от там след ремонта и не мога да кажа на какво се дължи
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=623601

Дължи се на простотията на някои проектант,да направи кръгово на главен път. :banghead:

Целия път Русе-Букурещ е осеян с кръгови движения :012:

Тя простотията не свършва на Дунава mhihi а и румънските са 5 пъти по-малки намират се по средата на селата на прав и равен участък и карайки с 50 не са проблем,а тук след 50 километра каране със 90+ и изведнъж завой със слаба видимост и кръгово накрая :roll:
Не съм го пробвал още ще видим.

Точно преди кръговото си има знаци 70, 50 и ако се спазват не е толкова изненадващо, че по средата на града има кръгово.

Върни се в “Пътеводител”